Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

zuzkas
Ďakujem za povzbudivé slová a už len dúfať,že to bude tak.Ale už si aj hovorím,že ak by aj také zostali,tak furt lepšie ako tie šupky čo som mala.xi

maria1113

ahoj zuzka, ja tiež menej prispievam, tak si to dcéra nevšimla? To je sranda. Vieš, čo mi povedala tá moja staršia(13 ročná), že aj ona si dá spraviť prsia, keď bude dospelá, ale určite skôr, ako ja, nie v 33 rokoch, ja som skoro odpadla, keď som to počula. Pred opkou chodila ofučaná, že idem na takúto operáciu, že budem mať dve gule, ale teraz stále pozoruje, ako sa prsia menia, usádazajú, proste sa jej to páči

martinka54

a k tej velkosti, mam ich dokonca o nieco vacsie, lebo pred tym som v pohode nosila 75E alebo 75DD a tie su mi uplne natrieskane. naposledy som si kupila 75F :-)

Livaa

dakujem uz som sa aj ja dockala :-)

zuzkas

mirišek nečítam to tu pravidelne,prosím ťa ty máš aké miery a výšku?ja mám 169/54 72 pod prsiami,mám 350 a zniesla by som aj 400ky.nechcela som veľké,aby si to okolie nevšimlo a veru tie 350ky si nevšimla ani moja dcéra a to pred ňou behám v pyžame bez podprdy,alebo v tielku a nevšimli si to ani svokrovci.takže 350niesu veľké,ale samozrejme záleží na postave.

martinka54

ahojte baby,
implantaty mi ostali tie iste, mam 405 ml VP anatomicke.rez nemam vedeni po tej istej jazve, to bolo vybrate.mam zmensene aj trochu dvorce, su podstatne vyssie, pevnejsie take vypnute a hlavne sa nerozlievaju.

a co sa tyka rezu okolo dvorca,to sa da robit do nekonecna, ale nikdy ti nemoze zmensit dvorec na minimum, aby sa malo z coho krajat :-) vzdy mas novu jazvu, lebo ti uberie z koze aj z dvorca

zuzkas

kobra neboj sa,oni sa ti ešte zmenšia keď úplne odpuchnú a usadia sa.aj mne sa moje zdali tesne po opke moc veľké a teraz by som sa nebránila aj o kúsok väčším.scvrkli sa:-) a ešte aj to,že bola si zvyknutá na menšie,takže teraz si musíš zvyknúť zase na tie nové,väčšie a uvidíš,že ešte sa ti možno máliť bude:-)

kobra17

manula
Mne navrhol dr.400ml,okrúhle,str.pr,ale ja som trvala na 450ml,okr.,vysoký pr.Asi som mala dať na neho,lebo teraz sa mi zdajú veľké až moc.Som 10d.po op.,tak dúfam,že sa ešte zmenšia,klesnú,lebo ak by mali zostať takéto,tak ma to asi bude dosť štvať.Nezostane mi nič iné,len si na ne zvyknúť!Pozri galérku.Daj potom vedieť aké navrhol tebe.Dík

Cherie

Ahoj :) dnes je presne 3 týždne po opke.
Cítim sa už fajn. Mám anatomické 325 ml, vysoký profil, pod sval.
Mám na vás jednu otázku. Kedy vám prsia zmäkli, resp. odpuchli. A o koľko sa potom prsia zmenšia?
Zdá sa mi že mi trochu odpuchli ale ešte stále sú také tuhé :/
Po akom čase vám zmäkli a boli také prirodzené? Dá sa tomu pomôcť? Masáže resp. iné triky???