Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria my sme vyplatili egypt v deň keď začali v správach ukazovať tie nepokoje:-),ale už to tam vyzerá kludné,tak hádam tam pôjdeme.pávky som si kúpila v new yorkeri a ešte si musím,aby som mala na výmenu.kedy idete na dovolenku?my 6.7.ja teraz nechodím ani cvičiť,ani plávať,každú chvílu som chorá.akurát čo sme boli na tom pobyte minulý týždeň.

zuzkas

mirišek tie 325 veľké určite nebudú,ale tak akurát!ja som najprv rozhodovala medzi 300 a 350 a som šťastná,že som nedala tie 300ky,lebo by boli moc malé a to som ja nechcela veľké.muž mi stále vraví,že aj 4100ky by sa mi hodili,ale veď keď pôjdem na výmenu,tak dám väčšie...ty sa tých 325tiek určite neboj!

maria1113

zuzka a na dovolenku idete? My sme už rezervovali ub. v chorvátsku, tak dúfam, že to vyjde. Neviem, kde si pôjdem kupovať plavky, páčili sa mi minulý rok v jednom športovom obchode.

maria1113

mirísek, zmeraj si tvoj prsník na šírku, koľko má cm a pozri si šírku impl. a primeraj si metrom a budeš potom približne vidieť.

zuzkas

kobra jasné že máme teraz krajšie prská ako predtým!..a už nech je leto,aby sme sa mohli parádiť a predviesť ich:-)

manula

kobra,
jasne dam vediet, zajtra ma to caka..rozne pocity mam inak ako sa to blizi aj preto, ze tu vsetko citam..neboj, ako pisu baby, zvyknes si, sadnu a mali by sa teda o nieco zmensit..a ako pises ty,lepsie ako pred,nie? :) Ja zas mam posledne dni taky mensi stres, ze ja nechcem take nejake velke...ako paci sa mi to,len mam strach,kedze nemam prsa, ze potom to bude moc kricat, ja by som chcela proste nejake pekne prsa ...nemusim mat brutal vyplneny dekolt,ale proste mat prsa ..neviem ci mi rozumies...toto riesim v hlave posledne dni..

maria1113

zuzka, dobre sa mám, chodím s dcérou na plávanie, však som ti už spomínala, že má skoliozu, tak som ju prihlásila na zdravotné plávanie. Včera bolo dosť teplo, tak som si dala krátke tričko a veru som sa dobre cítila, je vidieť zmenu. Hneď sa lepšie cíti. Ja nenosím pus-up ky. To by už na mne kričalo. Samozrejme, že zmenu viac vidno, keď sú tričká obtiahnutejšie, ale v mikine to vôbec nie je poznať. Zmenu poznať hlavne v tom, že som už kľudnejšia, určite aj ty to poznáš ten pocit, že už máš čo dať do podprdy.

Mirisek

zuzkas
Já mám taky pod 170 cm,řekla bych takových 168:)
mám 50 kg, pod prsy mám tak 68-70cm.
myslím si, že 325 ml a kulaté budou hodně výrazné :(

zuzkas

ahoj mária.vidíš aké sú tie naše baby:-)tá moja mi zo začiatku tak pokukovala po prsiach,asi sa jej tam niečo nezdalo...pýtal sa,mami ty nemáš podprsenku,keď mi trošku bolo vidno bradavky a videla kopčeky a ja jej stále,že ale mám a nejak som to zahovorila.teraz si to už vôbec nevšíma a ani sa nič nepýta.už som po vyše 5 mesiacov,takže už sú jej moje prsia normálne a dokonca sme sa boli kúpať a nič sa nepýtala,ani mi nesledovala prsia.je tam rozdiel aj ten vek,že tvoja má 13 a moja 10 i keď moja tiež je už všímavá a rozpráva mi ktorej spolužiačke už rastú prsia...keď bude rozumnejšia a nie taká ukvákaná ako teraz,tak jej to možno poviem.inak ako sa máš,prská v pohode?a u teba si to okolie všimlo?inak včera som si dala vypchávky do jednej podprdy a mala som dobrý výstih a muž keď prišiel z roboty,tak hovorí:ty máš aké bomby!to prečo?no keby som ta teraz stretol niekde,tak sa ti do očí nepozerám!ale takto len so mnou môžeš ísť von,ako dobre to vyzerá!ja som sa na ňom tak smiala!!:-)on sa z ních tak strašne vytešuje,ešte aj v spánku mi ich chytá,sa mu s nimi sníva:-))

Luxury

ale babyyy :)

opacila som tak zvrchu jednej kamoske, bo mi to nedalo a bolo to super :) to sa vam len zda teraz...ale potom ked sa to cele prisposobi, bude to super...velmi sa mi to pacilo, ako som to citila....ved na vrchu je nasa koza, nase zlazy, nas sval...no nase maso :)))) proste cele MY :) takze neni o com :) no nie?:)
a som sa spytala na bolest a ona ze sak to prezijes...:) akoze nemam traposit:)