Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria ja som už letela,bola som pracovne v anglicku,ale aj tak sa teším,lebo na dovolenku som ešte neletela a moje deti ešte vôbec,takže prene to bude ohromný zážitok:-)počasie bude dúfam dobré,veď v egypte je stále sucho...
mirisek mám fotky normálne v galerke a je tam nick zuskas

maria1113

zuzka, ja som bola minulý rok prvýkrát pri mori, ale počasie nevyšlo, tak teraz sa teším. Nebojíš sa letu? Ja som ešte nešla lietadlom

zuzkas

maria aj my ideme do hurgady.bude to moja premiera pri mori,tak sa teším:-)!..aj ja som si tam kúpila aj podprdy.je tam dobrý výber a aj ceny.
mirisek bola som u dr.červeňa,mám fotky aj v galérke a mám eurosilikóny gulaté,VP

kobra17

manula
Ja si myslím,že veľkosť impl. hádam najviac závisí asi od obvodu hrud. a obv.cez prsia,neviem,myslím.V každom prípade ti držím palce a sama som zvedavá aké ti odporučí,tak budem tu čakať čo napíšeš.A držím palečky aj s termínom...

manula

kobra,
:)) no som sice taka ako ty,ale skoro o 10 cm nizsia...mam 164 cm...ale ako pises, necham to na doktora, ten uz musi za tie roky vediet presne..ved mu poviem predstavu a snad sa zhodneme, kedze na kazdej aj rovnake implose ukazu inak..fakt som zvedava kolko ml mi navrhne..:P neviem sa dockat zajtrajska,ale aj sa obavam :D zmiesane pocity..hlavne som napata, ci bude vhodny termin pre mna..

kobra17

zuzkas
bez debaty...

manula
úplne ťa chápem.Ale ak si taká ako ja,tak asi pod 400ml by si nemala ísť.Ale to je iba môj názor.A možno keď sa mi tie moje bombule usadia,tak budú fakt akurát.Takže pre mňa je ešte skoro niekomu poradiť.Ale nechaj si poradiť od dr.,veď oni to robia roky rokúce,tak vedia čo robia...

maria1113

zuzka, my ideme od 18.7-26.7, dúfam, že počasie vyjde. Vybrala som južnú dalmáciu, ale nikdy nevieš. Čo sa týka nepokojov v Egypte, tak už by som sa toho nebála. Moja známa bola minulý, aj predminulý rok v Egypte a nedá na neho dopustiť. Boli myslím v Hurgáde, veľmi si pochvaľovala. V new yorkeri majú veru pekné plavky aj podprdy.