Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

zuzkas

prosíím ta ty si mas kolko cm pod prsiami ?.. a kolko merias ? ... lebo mne dr Cerven navrhol 300ml abojím sa že budu male... diky

maria1113

zuzka, tak sa teda s ním nenudíš. Neviem, či pozeráš program "znalec psí duše", strašne rada ho pozerám, len teraz neviem, na ktorej stanici beží.

adadka

kočeny,

zmenila sa Vám po opke aj komfekčná veľkosť? Vrchnej časti tela asi hej, že?

Tak nejak smutne hľadím na tie pekné letné kúsky vo veľkosti 34 :))

zuzkas

maria od vianoc toho už požral viac,aj surové cesto z balkóna,veď to som sem aj písla vtedy aký bol nafúknutý a ja som s ním behala v noci po vonku...asi pred týždňom sme boli u našich a mama mala plnú panvicu ryže,kt.nechala na stole a my sme išli do izby za malým a už sme len počuli štrngotanie...jasné že stihol polku vyžrať a druhú sme museli vyhodiť.on zje všetko čo nezje jeho,malému dokonca mandarinku a jablko kradne keď má v ručičke.

zuzkas

maria
mama sa mi bude o hafana starať,už teraz sa bojí:-(,lebo ona má tiež psíka a oni dvaja keď sú spolu,tak útočia na každého chlpáča,kt.stretnú.my ideme na 12dní,takže bude to mať ťažké venčiť oboch:-(.chceli sme ho dať do psieho hotela,ale žiadny normálny som nenašla a keď,tak pýtajú 15eur na deň,čo je dosť veľa podľa mňa.inak dnes som ho bola dať ostrihať,chudák odvtedy spí,tak mám pokoj:-)