Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

lifik, ja som musela na 5 den po opke cosi kamsi surne odsoferovat, mam automat takze som nemusela radit ale otacanie volantom nic moc, s miernymi tazkostami veru, potom o par dni som isla znovu trochu, uz to bolo lespie ale tie prsne svaly som citila este aj 2-3 tyzdne po opke pri tom, nehovoriac ked ti nadskoci auto na nejakej jame alebo kameni, to sa tiez prskam velmi nepozdavalo
maria, no veru keby mala kocka rez pazuchou, mohli by paparazzi fotit o 106 a nezistili by ze ma silikony:-)

lifik

merynka,

jasne, ze da...prve pocity - nie je ani bolest ale neskutocne tlaky...kym si ti hrudnik zvykne a koza natiahne...na druhy den je to uz ale lepsie :)))...
Veeeeeela stastia!

AdnavCosti

Wet shirt competition aj so suchym trickom - Katka 100 bodov :-)))
Ale to budeme asi dve ja som dlhsie ako ty po opke a bradavky citliveee, v pozore...cakat, povedal dr. Tak cakajme.

kobra17

Ahojte Babulky.
Dnesa som bola na druhej KO a všetko je ok.Som 11 dni po op.a nebolí ma nič,ale povedal,že aj tak mám ešte ruky šetriť.Ale akosi som sa pozabudla opýtať na šoférovanie.Myslíte,že by som už mohla jazdiť,alebo mám ešte počkať?

maria1113

katka, ani mne sa nepáčia prsia, ktoré neladia s postavou, ale také primerané, že nebijú hneď do očí. Som zvedavá na tvoje foto, snáď ho livka už pridá.
Nelina27, má ich dobré, len tú jazvu dosť vidno.

Nelina27

katka, som sa pobavila nad tvojimi super hlaskami opat:-))) neboj eifelovky sa ti ulozia a zmaknu a hned to bude inak vyzerat, len si este pockame... mne tiez nesedia zatial vystuzene podprsenky, len tie uplne tenke latkove, jednu mam s kosticou a druhu bez a obidve su super, dokonca v tricku vyzeraju prsia dost velke aj tak, no ked si raz dam vystuzenu ale pushupku, to budu asi bomby:-) a inak tie bradavky sa ti tiez poddaju ked koza este lepsie povoli, ale mne sa pacia prave take stojace, to by som brala nafurt:-) vymenis??? :-)))
dievcata co idete zajtra na opku, drzim palce, ja som mala ist tiez zajtra povodne ale postastilo sa skor a o mesiac sa uz aj vy budete zarucene vytesovat z novych prsiek.
maria, tie prska vyzeraju pekne, len ta jazva jej dost vidno a je aj dost chuducka, ale su akurat k jej postave.

katka33

Maria,

no bohuzial, mam vacsie...
Mne sa napriklad pacia tie jej aj velkostou k jej telu..aj ked su male. Ale to je to,z e na ne nikdy nepovies ze aha, ta ma silikony.
Myslim ze ma okolo 240-260 maximum.
Mne sa ale pacia. Mozno su sice male, ale zase vyzeraju uplne od prirody.