Vladka,
pozielala som uz davno, len som zabudla napisat nick a liva nevedala ku komu ich zaradit,ale od vtedy uz 2x pridavala a moje tam este nedala.
Ale ved su pekne, len som necakala take velke..ale to je tak..na niekom ani 400 neukazu velke, napr. Flow ma tusim 460 a vyzerju mensie ako tvoje...Ja myslim, ze nezalezi ani tolko na ml ako na tom aku ma zena stavbu tela a mozno najviac, ake ma plecia...ty si take utle ziena a tak vyeraju vacsie ako na niekom pol litrovky. Ja som myslela ze ta tym potesim, ze sa ti este o cosi zmensia. Aspon teda mne sa o dost. Ja som si ich pred tym ani do ruky nechytila, to mi trcali 3/4 prsnika zo vsetkych stran a teraz su uz take kompaktnejsie
Ale neboj, mas ich krasne, nevyzeraju vobec umelo a ja som z toho vedla, ako ich mozes mat take ohybne a makke tak kratko po operacii. A mas krasny dekolt!
Ja mam 320 a stale hovorim, ze by som brala aj 280, nakolko same o sebe nie su velke, ale na mojej hrudi, ked vidis moje plecia je to dost ...tak dufam,ze ked sa este usadia a zmaknu, bude to este primeranejsie k mojmu telu. Lebo teraz je take evidentne ze mi na tej kostnatej krudi nenarastli take pekne plne prsia od prirody.
Ono asi by sme mali posielat aj foto celej postavy, lebo ked ich zblizka cvaknem, vyzeraju este aj male....ale ked su uz z vacsej vzdialensoti tak posobia uplne inak.