Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

baby, čo poviete, tie prsia vôbec nevyzerajú ako silikony, sú úplne maličké,nevedno, koľko ml má. Tá jazva vyzerá nejako zvláštne.
Katka, ty máš väčšie, ako ona?

maria1113

baby, čo poviete, tie prsia vôbec nevyzerajú ako silikony, sú úplne maličké,nevedno, koľko ml má. Tá jazva vyzerá nejako zvláštne.
Katka, ty máš väčšie, ako ona?

katka33

Vladka
a ja ich mam take drevene, ze ja som pravdu povediac vyskusala len jedno tricko bez podprdy...a to budem v pondelok 4 tyzdne od operacie...a ked som to videla hned som ho dala dolu. Mne tie prsia stoja ako eifelovky, takze ja som si este ani ziadnu inu podprdu neskusala.
a ich nedam tak k sebe ako ty.
Pooperacnu mam 75 A, ale to je ine cislovanie...a normalnu neviem ani odhadnut.
Ono svoje prsia mas makke a poddajne a pekne sa ti ulozia aj stlacia aj do mensich podprseniek. Tieto silikone drzia svoj tvar, takze ich nestlacim tak ako tie svojea naozaj neviem odhadnut ake budem mat cislo.
A este aj tie bradavky...moje nervy...ja ich mam stale v pozore uz 4 tyzdne, vobec sa mi neuvolnia, stael stoja ako sproste...
No ja hadam vyhram Wet shirt competition aj so suchym trickom....neviem ci sa to niekedy znormalizuje, ci sa mam uz naucit zit iba so stoajcimi bradavkami ...

katka33

Vladka,

pozielala som uz davno, len som zabudla napisat nick a liva nevedala ku komu ich zaradit,ale od vtedy uz 2x pridavala a moje tam este nedala.

Ale ved su pekne, len som necakala take velke..ale to je tak..na niekom ani 400 neukazu velke, napr. Flow ma tusim 460 a vyzerju mensie ako tvoje...Ja myslim, ze nezalezi ani tolko na ml ako na tom aku ma zena stavbu tela a mozno najviac, ake ma plecia...ty si take utle ziena a tak vyeraju vacsie ako na niekom pol litrovky. Ja som myslela ze ta tym potesim, ze sa ti este o cosi zmensia. Aspon teda mne sa o dost. Ja som si ich pred tym ani do ruky nechytila, to mi trcali 3/4 prsnika zo vsetkych stran a teraz su uz take kompaktnejsie
Ale neboj, mas ich krasne, nevyzeraju vobec umelo a ja som z toho vedla, ako ich mozes mat take ohybne a makke tak kratko po operacii. A mas krasny dekolt!
Ja mam 320 a stale hovorim, ze by som brala aj 280, nakolko same o sebe nie su velke, ale na mojej hrudi, ked vidis moje plecia je to dost ...tak dufam,ze ked sa este usadia a zmaknu, bude to este primeranejsie k mojmu telu. Lebo teraz je take evidentne ze mi na tej kostnatej krudi nenarastli take pekne plne prsia od prirody.

Ono asi by sme mali posielat aj foto celej postavy, lebo ked ich zblizka cvaknem, vyzeraju este aj male....ale ked su uz z vacsej vzdialensoti tak posobia uplne inak.

zuzikk

manula,

to mas este len zapocet, skuska bude opka :-) no ale prave teraz asi cestujes, tak sa pekne sustred na cestu. a ked sa vratis tak cakame na ifosky :-D

arri

manula, drzim palce! Daj pak vediet prve dojmy a na com ste sa dohodli.
baby dakujem za rady, ja budem u mamy tak ta mi pomoze aspon dufam, lebo sa to vlastne dozvie az ked pridem s novymi prskami domov. Nechcem jej to povedat vopred, ona by si robila strasne moc starosti :-(

zuzkas

maria pozerávam rôzne dokumenty o psoch a celkovo o zvieratách,ale to čo píšeš nepoznám.
ZuZulla
72 mám pod prsiami a meriam 169.mne sa viac ako 350na prvý krát nemestilo,aj to som mala po opke riadne napratané,mala som pocit že mi koža praskne.teraz mám už kožu voľnú a prijala by som aj 400ky.

lifik

arri,

vcera bol moj druhy den po... vsetko bolo ok, pohybovala som sa cely den, len poobede som si zdriemla, akurat vela toho nenarobis, aby si si nepremahala prsne svalstvo...Ja som dnes rano citila bolest na jednom, a to myslim, ze som vcera niecim prehnala...tak radsej sa nechaj od a po z obskakovat...