Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Luxury,
ja som 8 rokov hravala na priecnej flaute a dychanie branicou ovladam myslim ze dokonale...ale aj tak bolelo...no mne sa nedalo ani rozpravat, ja som si pripadala ako zubozeny byk v arene pred toreadorom v poslednych minutach zivota, ibaze tie ostepy mi nesli z chrbta, ale z hrude -ha, ha ...ale vidis, prezila som, aj s vytecenou infuzkou. Tak uz na to nemysli - lahko sa mi hovori, ze ? Ja sa pamatam, ako som na nic ine nedokazala ani mysliet a uz som aj zavet chcela pisat. Ale velmi sa na teba tesim a hlavne ako prides potom sem a napises ze to nebolo take hrozne a ze by si isla znova...a tak tu budem ja jedina cintlavka co okrem buchnutia laktu pocitila konecne aj poriadnu bolest.

Luxury

Ahojte:)
Takze uz mam za sebou aj aro...uz len dostat kramy pred op...najlepsie by bolo dnes :( V pondelok mam nastup na 11-pol 12tu... a mam za ulohu naucit sa dychat do brucha, aby som to prezila bez vaznejsich bolesti...tak idem studovat, co to je, ze dychat do brucha :)

zuzikk

manula,

drzim vsetky prsty zajtra!!! som zvedava s akymi dojmami sa vratis :-DDDDDDD uz si pripravena na trip do BB ? ja osobne sa najviac tesim na to, ked pekne po opke zbalim vsetky moje podprdy velkosti A do igelitky a s hrdostou ich slahnem do najblizsieho kontajnera Humanica :-)