Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Bellinka
Vyzobrala :D Ja som tiez vyzobrala 390 ledva:-))A teraz máš akú veľkosť podprsenky:-)Tak ti teda držím palce s tými prskami novými..ja tiež určite chcem ísť po čase na zväčšenie aspoň 550 ml:-)

Luxury

Drzim palce babam, ktore maju dnes op...!

OMG, mne sa dnes snivalo, ze sa to nepodarilo...ze tie implose boli dake splostene a uplne male, ako keby nic som nemala a mala som tri bradavky....!!! a musela som ist na reopku...boze, bolo to hrozne:(((

bellinka

Zuleko , ano bola som v chirmede v roku 2009 a vyzobrala som si 450ml okruhle eurosilicone, extra vysoky profil , pod sval :))

bellinka

Korki ,

nerozpravali sme sa o tom co by urobil on keby som k nemu isla , nechcela som sa o tomto bavit , pretoze on nevie ake prsia som predtym mala takze by nemal pravo povedat co by on spravil , ani nelutujem ze som bola v ke , prsia mam peknucke , ale tesim sa ze budu este krajsieeeeeeeeeee , som sa az teraz k nemu dostala a riesili sme co teraz urobime a som strasne rada ...

bellinka

Barbora,
ked som dr.ukazala moje prsia tak neveril ze mam pod svalom , original mi tvrdil ze mam na 99% pod zlazou a ja ze to nemoze byt pravda ze mne tvrdili ze mi dali pod sval , no neveril , tak to ohmatal , ze on pohmatom zisti , no a tak su pod svalom ale ze nejak divne su tam vlozene , ze mi tak nejak visia na to ze su pod svalom , ze nechape ... no a ked bude on mne robit prsicka tak povedal ze on mi da extra vysoky profil aby som mala pekne vyplneny vrch a ja ze ja mam extra vysoky profil a on odpadol ze to nemoze byt exxtra vys.pro. no takze tak :)))

bellinka

Baby dakujem , ano tesim sa naozaj , s doktorom som si este neurcila termin , sama som mu povedala ze to nesurim , pretoze tento rok je pre mna taky prelomovy , teraz ide krpec do skolky , mne konci v juni materska , staviame dom , chcem ist hrozne do prace ale vobec neviem kam , takze najprv si musim toto vsetko tak nejak utriast a potom by som isla na op , ale doktor povedal ze terminy ma na december teraz ale ze mozem si uz aj teraz objednat termin a ked potom nebudem moct tak by som ho jednoducho posunula niekomu inemu :)), cize ja vobec nemam ani potuchy kedy sa mi podari ist na op , tak ale mam teraz prsia takze uz som prsatica takze nesmutim :)))))))))))))