A pozdravujem pani doktorku Valachovsku, ona bola fakt tak hrozne mila, sedela tam so mnou, hladkala ma lebo mna zobrali o dve hodiny prv ako som bola naplanovana, lebo im niekot vypadol a ja som bola uz v Ba tak ma rychlo ohlasili..a moj muzicek mi mal volat o 10tej a ja som uz o pol deviatej musela vypnut mobil a tak mi to prislo luto, ze ked mi bude volat, uz budem na operacke a ani o tom nebude vediet ( on je v zahranici a ja som mu nemohla zavolat)...a tak mi tiekli slzy co mi to prislo luto a ona tak za mnou prisla a hladkala ma tam, rozpravala sa so mnou asi pol hodinu kym ma prisiel doktor pomerat, aby som tam nefnukala sama. Potom ma tam skoro 4krat vykotilo, co mi prislo zle pokym ma doktor zmeral...no ja som tak vyvadzala :)
A ked som zbadala v roku ten miestnosti kde si ta budu pripravovat na operaciu, tam som v rohu zbadala take dve velke sklenene bandasky..asi objem cca 30 L a jedine co ma napadlo bolo, ze to budu tie odsavacie flasky co mi pojdu z drenov...ha, ha... tak ked ich uvidis, vzpomen si na mna.