Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

jana1511, najskôr musíš poslať fotku prs na e.uhrinova@gmail.com a potom ti prídu údaje na vstup do galérky.

jana1511

Ahojte baby tiez rozmyslam nad zvacsenim prs, pravdepodobne Dr. Trska pocula som pozitvne ohlasy na neho, rada by som si pozrela vysledky jeho prace, ako sa dostanm do galerky?

Nela111

Mirisek
No ved ja som to spravne pochopila, ze chces skor mensie a prirodzene. Preto som ti aj napisala, ze ak sa ti zda velkost implantatov navrhnuta dokotorom moc velka, skus radsej konzultovat aj u niekoho ineho, nech mas dalsi ODBORNY nazor/pohlad. Pripadne trvaj (u svojho doktora) na mensej velkosti. I ked nemyslim, ze tie 325 by az tak kricali (podla skusenosti bab na tomto fore, co som uz pocitala). :)))

manula

zuzikk,
:))))))))))) pobavila si...ano vdaka tebe idem zajtra a uz som pripravena, citim sa ako pred skuskou :D:D:D ale inak pohodaaaa...dakujem za podporu a hned dam vediet...silno na mna mysli :)) a potom takisto vysypem suplik Ackovych podprd s radostou do kontajnera :)))))

katka33

A pozdravujem pani doktorku Valachovsku, ona bola fakt tak hrozne mila, sedela tam so mnou, hladkala ma lebo mna zobrali o dve hodiny prv ako som bola naplanovana, lebo im niekot vypadol a ja som bola uz v Ba tak ma rychlo ohlasili..a moj muzicek mi mal volat o 10tej a ja som uz o pol deviatej musela vypnut mobil a tak mi to prislo luto, ze ked mi bude volat, uz budem na operacke a ani o tom nebude vediet ( on je v zahranici a ja som mu nemohla zavolat)...a tak mi tiekli slzy co mi to prislo luto a ona tak za mnou prisla a hladkala ma tam, rozpravala sa so mnou asi pol hodinu kym ma prisiel doktor pomerat, aby som tam nefnukala sama. Potom ma tam skoro 4krat vykotilo, co mi prislo zle pokym ma doktor zmeral...no ja som tak vyvadzala :)
A ked som zbadala v roku ten miestnosti kde si ta budu pripravovat na operaciu, tam som v rohu zbadala take dve velke sklenene bandasky..asi objem cca 30 L a jedine co ma napadlo bolo, ze to budu tie odsavacie flasky co mi pojdu z drenov...ha, ha... tak ked ich uvidis, vzpomen si na mna.

katka33

Arri,
ja som si musel adoplatit dve noci a domov som prisla az na 4ty den a rovno do postele...

Luxury
no stale sa to lepsi, len tym ze sa to lepsi viacej "vystrkujem rozky" a potom som viac unavena a bolia ma tie prsne svaly, ale ked vidim ako uz cela zahrada oziva, neudrzim sa,obstihavam kricky ale nie je to este ono...ale uz aj kondicka sa lepsi.

Luxury

Katuska, no uvidime:) ale vraj baby po porode to lepsie zvladaju...sak dam echo, hned ako budem vladat....:)pani anesteziologicka bola velmi mila...ze? som zvedava, co to bude, ale pripravila ma, ze sa mam pripravit na bolest radsej...uvidim aj aku velkost, inak nelusik ma 360 VP, tiez sa mi pacia...
Katuska a ko sa mas dnes?
Btw...odpisem ti na mail

arri

baby co mate po, ked vas pustili druhy den domov z nemocnice ako ste sa citili? dalo sa to zvladnut? alebo ste len prisli domov a rovno do postele?