Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

no malickeho som odlozila otcovi mojmu este dnes pojde do skolky prvykrat az v pondelok , lebo som sa bala ze budem kvoli tomu dnes v strese..tak cesta bola super isla som sama dalo sa len som teraz straasne unavena :)))

No pan doktor bol supeeer , dohodli sme sa bez problemov , a nemal s nicim vobec najmensi problem , no proste moj clovek :))) dame 600alebo 650ml juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))))))))))))

Nelina27

waw bellinka, super spravy od teba, tak budes mat svoje vysnivane prska, no napis nam aj nejake podrobnosti ako to prebiehalo a na com ste sa dohodli... a co tvoj drobec dnes, vsetko zvladol? :-)

bellinka

Ahojte baby,

tak dnes som bola na konzultacke u dr.cervena a som neskutocne unesena z neho , uzasny clovek , neni o com nasiel sa v tejto praci ...presne vedel co a ako a dohodli sme sa :)))))) som stastna :)))

maria1113

nela111, máš pravdu. Mne sa zdá, že niektoré ženy sa predbiehajú medzi sebou, ktorá bude mať väčšie

Nela111

maria1113
Pekny clanok si sem supla. :) Mne sa jej prsia VELMI PACIA! Take akurat (aj k jej stihluckej postave). Ani prilis velke, ani male. A ked lezi, tak ani nevyzeraju ako silikony, co je super. Len tu jazvu zvlastne vidiet. Ale to su fotky, mozno v skutocnosti vyzera aj jazva normalne. Ale popravde tesi ma, ze popri vselijakych umelych kraskach (modelkach, playmate), ktore maju stvorky-patky na hrudi, si konecne niektora dala aj normalnejsiu, mensiu velkost implantatov. :))

arri

lifik, ja som sa pytala doktora na soferovanie, lebo mna caka vyse 800km po opke, povedal ze to nehrozi, nech si radsej niekoho zozeniem kto to odsoferuje, takze nakoniec pojdem asi busom. A co spominali baby najhorsie je preradovanie rychlosti a prudke zakruty, takze ak sa ti da tiez si skus radsej niekoho zohnat a neriskuj ;-)