Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lifik

zuleko,

dakujem Ti..uz som zacala pochybovat o sebe, ze som nieco dovrzala...ved uz len ked nieco rezem, tak to tam namaham :)...

barbora10

bellinka

tesim sa s tebou!!!ja som to vedela,ze od neho odides stastna a s dobrym pocitom:)a na kedy mas termin?

Zuleko

lifik
to sú tie spomínané tlaky,takých prvých 5 dní to potrvá potom už bude lepšie..a nenamáhaj sa veľmi,aby sa ti neotvorili rany.

lifik

baby,

ktore ste po opke, mozete mi napisat aky ste mali priebeh??? Ja som 3 dni po a dost ma bolia prsia...neviem, ci to je vysledok toho, ze neoddychujem a robim dost veci alebo je to normalne???
Ked si lahnem do horizontalnej polohy a potom mam vstat, tak fuuuu, dost brutal!!!

Diky moc!

kobra17

bellinka
Ahojky,prosím ťa napíšeš mi tvoje miery pred op?aj výšku a váhu?Ja mám také impl.ako ty,ale tie tvoje prska sú úžasné na rozdieľ od mojich.Dúfam,že aj moje budú také po čase,ale tie tvoje boli super už 7 dní po op.Dík

korki

ahojte
bellinka, no super. som rada, ze ta pan doktor takto potesil. aj som to cakala, ze to takto svelo dopadne. no som ja na tie tvoje 650 zvedava...
a termin ako???
a hovoril ti aj nieco v tom zmysle, ze keby ides k nemu na prvu, ze by ti dal hned vacsie? ci to ste neriesili?

tessy111

bellinka, ty musiš byť šťastna ako blcha! konečne sa ti splni tvoj sen a budeš mať obrovske prsia.Dufam, že daš potom čim skôor foto.Som zvedava.Kedy ideš na opku?

bellinka

No a este podotknem ze urobit si nos bola taka moja tajna tuzba a pan doktor ju dnes sam od seba nahlas povedal, zeby sme potom mohli aj ten moj nostek spravit :)) skoro som odpadla od uzasu ze mi to povedal , lebo ma tym uplne podporil , v mojom tajnom sne :)))