Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Tessy111
Velmi pekna praca Dr.! :)) Hlavne ta posledna fotka v plavkach sa mi paci. Vyzeraju tam super, vobec nie umelo, a akuratna velkost! Kolko cm mas teraz cez prska a pod nimi? Verim, ze ty si spokojna.

Slawi
Co sa tyka doktorov v BA, tak na tomto fore bolo najviac bab u Tršku. A potom u Cervena, ktory je z BB, ale operuje niektore soboty aj v Pezinku.

Bellinka
A co ti bude robit s nosom? Kompletna rhinoplastika, ci len uprava spicky?

leus

slawi
no keby si si mala citat cele toto forum, tak mas co robt :) Dievky do BA chodia hlavne k Dr.Trskovi,Dr.cerven je v BB

Zuleko

Slawi
Prečítaj si toto celé forum,a nájdeš tu kopu odporúčaní na doktorov a všetko ohľadom silikonových implantátov..No najviac ospevovavný je tu DR.Červeň:-)

slawi

Ahojte kocky chcela by som si v zime dat spravit silikonove implantaty v Ba ale nemam ani sajnu o doktoroch a podmienkach takej OP.Mam 36rokov 168vysku a 62kg.Uz som raz podstupila jednu upravu prsnikov po porode pred 8r v statnej nem v Ba.Neviem kam mam vlastne ist,kto s ktorym bol spokojny.Mohli by ste mi prosim dat neake rady pripadne odporucania.Dakujem

maria1113

tessi, pozrela som si tvoje foto, musím povedať, že má pekné prská, pekná práca, konečne vidieť, že aj iní dr. vedia urobiť pekné prsia.

bellinka

baby ,
a este som zabudla podotknut ze ked som ukazala doktororvi prsia a opytal sa ma kolktaky implantaty mam a ja som povedala ze 450ml tak mi normalne neveril , si myslel ze mam mensie ...odpadla som ze konecne niekto to vidi :))))))))))