Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

anela59
máš dobrý základ,tak to budeš mať určite super. Na tvoju výšku si dosť chudučká,on sa ti nebál dať tých 350ml? Lebo on sa bojí štíhlym ženám dávať väčšie imploše,no ale ty máš aspoň výšku. A aký profil budeš mať?

anela 59

Zajacik 006

mne navrhol tie Arion 350ml, nepoznam nikoho,co ma s nimi skusenosti..ja mam 46kg a asi 166 vysku,pod prsiami 70..tak som zvedava ako to bude nakoniec vyzerat..si zlata,mozno,ze sa niekedy na kontrole stretneme :)

zajacik_006

anela 59
najskôr mi chcel dať 320ml Arion,ale tesne pred opkou sa rozhodol pre Mentory 330ml VP,čo som veľmi rada. Kámoške dal tie ariony a nie je spokojná. Napíš mi tvoje miery,výška,váha,pod prsiami.A tebe čo navrhol? Škoda,keby som vedela,že ideš na opku na budúci týždeň,tak by som si kvôli tebe prehodila kontrolu. Bola som tento štvrtok.

anela 59

Zajacik 006

Aku znacku implamtatov ti daval dr. Očenáš? Mas fakt krasne prska,vyzeraju az moc velke na 330ml. Ja mam u neho opku tento stvrtok,uz sa neviem dockat :)

Nelina27

ahoj slawi, daj si do googlu MUDr. Rastislav Trška a urcite daco najdes, svoju stranku ma tusim na www.plastickychirurg.sk
inak v BA najdes naviac chirurgov asi, skus kuknut aj Interklinik, tam tiez robia pekne prsia a tusim teraz nejako znizovali ceny, lebo boli predtym dost drahi...

tessy, fakt velmi pekne, sikovna pani doktorka a vidis ako su v plavkach pekne pri sebe, robia ti krasny dekolt, prirodzeny a velkostou akurat

Nelina27

ahoj slawi, daj si do googlu MUDr. Rastislav Trška a urcite daco najdes, svoju stranku ma tusim na www.plastickychirurg.sk
inak v BA najdes naviac chirurgov asi, skus kuknut aj Interklinik, tam tiez robia pekne prsia a tusim teraz nejako znizovali ceny, lebo boli predtym dost drahi...

tessy, fakt velmi pekne, sikovna pani doktorka a vidis ako su v plavkach pekne pri sebe, robia ti krasny dekolt, prirodzeny a velkostou akurat