Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milena59

vladka
ja som 3mes po opke a jeden mam makkucky a druhy prilis tvrdy... vidis kazda nieco... tiez nerozumiem tomu mojmu problemu

leus

veronika
tak ak si z vychodu tak chod este mrknut k Dr.Zabavnikovej, tessy ma od nej pekne urobene prsia a je aj lacnejsia.No a to ze dve reklamovali od chirmedu...reklamovali aj od cervena, aj od trsku, stava sa ...Ale naposledy bola vladka v chirmede a ona je spokojna
vladka
belinka nepisala ,ze jej urobili v chirmede na prd.A teraz bola u cervena na konzultacii.

milena59

slawi
ja som tiez bola u Dr. Trsku, som velmi spokojna, aj ked je drahsi. Skus sa skontaktovat aj s Dr. Kostalom, udajne operuje o polovicu lasnejsie... Skus si to tiez pogooglit...

zajacik_006

anela
áno aj mne dal 70B,ktorú som zo začiatku nenávidela,ale teraz je moja dobrá spoločníčka na noc. Na tvoju výšku bude určite lepšie tých 350ml. A ty už máš po kojení,lebo prská máš pekné.

Veronika 86

Baby,
ja uz neviem co robit, teraz tu nejako reklamujete Chirmed, tak som na vazkach ci tam ist, skoda, ze Dr. Cerven je tak plne obsadeny...no nemam asi velmi na vyber

anela 59

Zajacik 006

dal mi hned na vyber 320 alebo 350,nemusela som ho prehovarat..o profile mi nic nehovoril,tak asi sa rozhodne tesne pred opkou..a tu pooperacnu podprdu si mala aku velkost?..mne tam napisal 70 B