Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Baby,

Luxury ma dnes svoj velky den, prave teraz by ju mali operovat, tak jej drzme palce, kedze sa vcera nedalo pripojit na forum, pislala som jej za vsetky, ze jej drzime palce a nech sa nam potom ozve.
Je v Snope u Dr. Trsku, tak zarucene bude krasna a vsetko bude v poriadku. V stredu by podla vsetkeho mala prist domov, tak jej drzme palce.

leus

v chirmede davaju stehy von az po 3tyzdnoch
tessy ,
tak mame rovnake miery..hm ale mne keby navrhla take velke tak ani nejdem do toho.A teba aj merala?Mna pomeral a potom pozeral do tabuliek a podla nich mi pasuje vraj 280-300 ale vraj viac 300.

milena59

leus
stehy sli von tusim po dvoch tyzdnoch, ale teraz je to dost viditelne... take bordove ciarky ale to tam bude dlho...to poznam po porode cisarom som mala taku bordovu ciarku asi aj rok ale potom to vybledne

tessy111

stehy mi vybrala na 14 den a jazvy mam uplne tenučke ale ešte mam na nich chrasty.Toho som sa obavala najviac.Lebo už som videla aj dosť škarede jazvy, asi zaleži aj na tom ako sa ti hoja.Mne sa hoja dobre a rychlo.

tessy111

leus
určite hodim aj nove foto bez podprdy.A ta baba sem malo chodi.Vola sa Nathalia a jej navrhla 330.stred.profil.