Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mia24

Kobra17
Aha prave citam ze ty si mala iba vstrebatelnu nit...no teda..tak o tomto neviem ze po akom case sa to moze odlepit a tak..

Mia24

Inak ma to strasne svrbi a neviem si predstavit ze este cely april budem tuto podprdu nosit.Okrem ineho mam hore nad prsiami ten pas a preto mi je vhodna asi kazda piata vec z mojho satnika kde su gombiky az po krk :-// bleee

Mia24

Kobra17
Ja som 12. den po OP. Ja mam tiez niekedy pocit ze mi prsia makknu a niekedy,hlavne vecer ich mam citlivejsie a ked lezim aj tvrdsie, tak radsej som v takom polosede. jedno ma trapi viac ako druhe uz od zaciatku ale zevraj to je normalne lebo parove organy sa hoja a spravaju rozdielne. Ja idem pozajtra na vyberanie stehov. Neviem ci mam aj nejake vstrebatelne ale ja by som si tie pasky neodlepovala, ja si ich vidim zpod podprdy ale neriesim necham to na Dr., zatial som ani podprdu nedala ani na sekundu nerozopla,vydrzim a nesmirujem :-). Ty ides kedy na stehy? Inak sa tiez snazim co najmenej lihat a dvihat a ked tak sa chytim kolien a koliskou sa vysvihnem ako sme to robili v skolke :-))

bellinka

Vladka 19:

no dr.cerven sa cudoval ako to tam dali pod ten sval zevraj nejak inak ako to tam dava on a aj napriek tomu ze mam extra vysoky profil , tak tie prsia su ovisnute a vobec ich nemam do dekoltu vidno ale ja nechcem tvrdit ze to tam davaju v chirmede zle ani nereklamujem , jednoducho to tam tak robia a hotovo ...

bellinka

Vladka19:

neboj nespravili mi to naprd v chirmede , len na to ze mam pod svalom a extra vysoky profil mam tie prsia take ovisnute a to nepochopil tento druhy lekar preco to tak je on mi ani neveril ze mam pod svalom zevraj to tak vobec nevyzera a to ma trosku mrzi ale tak som rada ze som nedopadla horsie a nemala nejake komplikacie , takze baby nemyslite si ze sa stazujem , len som sa momentalne rozhodla uz pre ineho lekara :))))

bellinka

Vladka19:

ano chcem vecsie ale v chirmede mi to odmietli spravit , ze uz teraz mam zevraj obrovitanske ...co ja tak naozaj nepocitujem ...nehovorim na chirmed nic zle som stastna ze mam teraz take prsia ake mam su krasne a super ale chcem to mat este krajsie a hlavne podla mojho gusta , co sa kazdemu nemusi pacit ...dr.cerven , u ktoreho som bola mi bez problemov navrhol 600az 650ml implantaty a ja naozaj take velke chcem !!!!!