Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

leus
nemyslim, že by ti navrhla väčšie.Ona ja za prirodzenosť.Ja mam 168,52 pod som mala pred opkou 75 a teraz mam 71 aj ked neviem prečo.cez som mala 83 a teraz mam 91.Ja som chcela plne 3ky.Chod a uvidiš čo ti povie a podla toho sa rozhodneš.Mne navrhovala 360 alebo 390.Skôr 360,lebo 390su širšie a dobre, že som si dala 360.Tie 390 by som mala velmi široke.

leus

milena
mozno si dam len 28é ml, uvidim...v prvom rade sa ale musim rozhodnut kde ist a kedy :P
tessy
a hodis potom este nejake fotky bez podprdy?

milena59

leus
ahoj, ak si utla a chces prirodzene daj si mensie. Ja som bola operovana s holkou co mala miery jak ty a ta je momentalne tak nestastna ze si to chce dat vybrat... dali jej 320tky a udajne to ma velke

leus

tessy
ja sama neviem kedy ,dufam ze uz dalsiu zimu to absolvujem...ja nechcem velke pacia sa mi mensie aj tak neviem ,ci mi tie 300ky nebudu velmi kricat.Mam 168cm a 51kg, pod prsiami dakych 73 cm?Teraz nosim 75/A podprsenku.Ktora baba k nej ide?

milena59

tessy
jaaj to hej musi to byt hnusne ked je tak teplo. ja som bola cela vyhadzana ked som si to uz dala dole fujjj. Inac nezvidim holkam co sa davaju odoperovat teraz, v takom teple zabarikadovana v tej podprde fuj hnus...

tessy111

leus ja som sa hlavne rozhodla kvôli cene. a na prvej konzultačke mi presne navrhla to čo som chcela aj ja.Moja predstava bola 350 stred.prof okruhle.Každa jedna ide na opku s tym rizikom či to bude dobre aj ja som išla.Na každeho jedneho tu najdeš dobre aj zle odpor.Ja som spokojna.Chcela som priridzene a take aj mam.Pred opkou som nemala ani Ačka.

tessy111

milena, no ideme mi riadne na nervy ta podprda,hlavne teraz ked už je teplejšie.

leus, aj tak si myslim, že to sa neda podla fotiek inych.každy ma iny zaklad, predtavu.Ty by si ake chcela.Nechceš trochu väčšie ako ti navrhol v chirm.?
Ide k nej ešte jedna baba z fora v aprili.Kedy chceš isť na opku?