Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milena59

tessy
no ta citlivost mi vadi, lebo je to neprijemne ked sa mi to drahy snazi mackat, ale viem ze to prestane. Je to len prilis natiahnute. Ja sa snazim neriesit a pekne cakam kym sa to zahoji a zmakne to. Tak snad to bude tak jak chcem.
Ty si kolko po opke?

tessy111

leus
čo sa tyka starostlivosti po opke,bola som spokojna zo strany sestričiek.Lekarka za mnou po opke už nebola až pri prepuštani mi vybrala dreny.Informacie po rekovalescencii mi povedal lekar čo bol pri opke.Izba fajn, sanita ako na klinike.

tessy111

milena ale maš ich take prirodzene.Aj predtym si mala trochu od seba.asi by ti nemohol dať viac k sebe.A ta citlivosť ti velmi vadi?ja necitim žiadnu zmenu.

leus

tessy
nie ja som zo stredneho slovenska, ale do ke mam len 2hod cesty...daka si strucna co sa tyka info kolo tvojej OP ;)

tessy111

leus ty si z KE? Ja som videla jej pracu na živo.A ty tiež môžeš vidieť namne jej pracu.ja som maximalne spokojna.

milena59

tessy
vobec ich nedam k sebe, stale cakam, neviem co to tak dlho trva, niektore po opke daju prsa k sebe po 2tt. Ale mozno to je zavislee od zakladu co som mala predtym alebo neviem. Strasne mam stale citlive bradavky... no cakam a cakam, dufam ze sa dockam

leus

tessy
tak mi napis viac prosim ta, ako si bola spokojna s po Op starostlivostou?Ked si bola u nej na konzultacke aj ti ukazala fotky jej prace?Skoda ze nikde na nete nema daku galerku ...na zaklade coho si sa vlastne rozhodla pre nu?Ta cena je fakt dobra...