Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mirisek

REPKA
Ahoj,
napiš mi na Mir.inda@seznam.cz
Pokud máš zájem, mohu Ti přenechat termín operace u Červeňa na 13.5.2011.

Děkuji

Zuz_

merynka

ahoj, a ako sa citis, ked si 2 den po OP? kolko si cakala na termin do PK? ja sa tiez chystam do PK, ale len koncom aprila idem na konzultaciu, tak dufam, ze do konca roka uz budem aj ja "pekna" :) ak sa nezmestim do tohto roka u Dr. Cervena, budem musiet ist niekam inam..

kobra17

mia
Ja som bola v piatok na druhej KO a povedal mi,že v nedeľu sa môžem osprchovať a jemne si odlepiť pásku ktorou mám prelepený rez.Ale som sa bála,tak som sa k tomu odhodlala až dnes.Je to v pohoode len mám taký blbý pocit,že sa mi tá jazva rozíde.Ale to je len strach,kým to nie je úplne zahojené.Tú vstrebateľnú niť mám vo vnútri ranu z vonkejšej strany mi zalepil nejakým lepidlom,tak mi to bolo čudné,lebo to som pred tým nepočula,vždy som čítala,že rana sa šije a potom sa ide na stehy.No,takže ja na stehy nemusím ísť.

merynka

arri videla a pacia sami manzel povedal ze su super su pri sebe k mojej postave akurat nie velke ani male hore to mam dost vyplnene ale to este odpuchne tak uvidime 400ml nie je vela ,ale ja bi som nechcela asi večsie ten tlak neviem ako by som sa postavila doktor povedal ze ich mam raz takove ako som mala predtym nechcela som velmi velke tak som spokojna kolko budes mat ty??

arri

merynka to je super, som rada ze to tak dobre zvladas! Uz si ich aj videla? Ja cestujem v noci na sk a rano hned k internistovi na testy :-)

Mia24

Kobra17
Aha prave citam ze ty si mala iba vstrebatelnu nit...no teda..tak o tomto neviem ze po akom case sa to moze odlepit a tak..

Mia24

Kobra17
Aha prave citam ze ty si mala iba vstrebatelnu nit...no teda..tak o tomto neviem ze po akom case sa to moze odlepit a tak..

merynka

arri ahojki moja zvladam super keby nebol tlak tak ani neviem ze nieco mam strasny tlak na hrudi a svrbi ma rana ,ale da sato prezit neboj zvladnes .nemocnica bola super krasne izby aj personal boli tam aj sestricky od BB a tie boli fantasticke :-)).narkoza super bolesti po neboli žiadne .prsia som videla vcera a som spokojna pekne su dam potom foto do galerie.