Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milena59

tessy
jaaj tak to si vo faze ked ta ta podprda uplne vytaca zeee? :) ja som tak zurila hee ale potom mi to az tak nevadilo, ja som to do teraz musela nosit na noc...

leus

tessy
na konzultacii som bola v chirmede, nagor stredny profil 300ml...ale to sa mi nevidi, ze ti neukazala, cudne, podla coho sa ma pacientka potom rozhodnut, dobre ty si videla nazivo, ja len teba na foto a ziadnu inu...ja by som potrebovala viac jej prac vidiet

tessy111

merynka, ja už ani nepamätam.ja som mala prve dni take horuce prsniky.Bala som sa pohnuť.Spala som v polosede.

merynka

tessy111 dakujem dufam ze sa to zlepsi tabletku od bolesti som si este ani nedala neboli mna to akurat sa bojim toho tlaku tak radsej sedim a nelezim lebo sa bojim zvyhnut aby mi to nepuklo :-)))aj teba to škrabalo ?

tessy111

leus, foto na konzultačke mi neukazala, ževraj nemôže kvôli ochrane pacientov.
ty chceš isť k nej? U koho si už bola? Ake ti navrhli iny?

merynka

ahojte baby mam otazocku v sobotu som mala zvačšenie v pezinku červen mito robil zo vsetkym som spokojna ,ale mali ste stale takovy tlak na hrudniku mna tak aj tak trochu udrie ako nerv neviem co toje a strasne to skrabe hroza bojim sa ci sa niečo nedeje prava strana mna boli viac mam pod svalom