Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Leus,
ano ja som z vychodu, ale nezijem na Slovensku, takze pre mna je to take neflexibilne.Na SVK pridem koncom maja, len tyzden pred opkou, takze nestiham si zohnat ineho lekara. Ved aj ja dufam, ze s nimi budem spokojna a ako ty hovoris, tak pripady sa mozu stat hocikde ;) Co sa tyka tej Dr. Zabavnikovej, tiez by som musela vidiet viac jej pracu a potvrdit si to nejako, ak by som sa mala rozhodnut pre nu, ale to uz asi nebude moj pripad...

Tedy

ahojte dievcata,chcela by som sa spytat,
mali ste aj niake modriny,podliatiny a ako dlho to trvalao,kym vam to zmyzlo?
natierate si prsia niakymi olejcekmi?
dakujem

Zuz_

merynka

no ja idem len koncom aprila na konzultaciu Dr. Cerven, takze vobec neviem, ale ja som mala chuda, 161 cm, 43 kg a nulky..takze chcem take uplne prirodzene ku mne, aby ani nebolo vidiet, ze mam silikony..uplne ako svoje..:) max. asi do 250 ml. ty mas ako?

Zuleko

Vladka prepáč,že som neodpísala no nebola som na internete..Pýtala si sa či som nespokojná s chirmedom..ja som s nimi spokoná,prsia mám pekné,starostlivosť super,len som myslela že tých 390 bude jednoznačne viac.Keď mi tvrdili,že to budu veľké prsia,no ako veľké mi vôbec neprídu.Každý máme inú predstavu o veľkosti...pre niekoho je veľa aj 300 pre iného je aj 500 málo..a v chirmede najradčej dávaju do 300,sú za prirodzené prsia,no každý máme inú predstavu,preto si mysli že by nemali odmietať ľudí,ktorý chcú vyslovene veľké prsia..

merynka

Zuz_ zobudenie bolo dobre bez problemov akurat som raz odpadla ale to preto lebo som sa rychlo vstala z postele ale daju ti tabletku na spanie aj proti bolesti tak to zvladnes a komu ides?? kolko budes mat???

maria1113

ahoj mirísek, tak ti prajem veľa šťastia, obdivujem tvoju trpezlivosť, som zvedavá, aké budeš mať pocity z ďalšej konzultácie, držím ti palce.

Zuz_

merynka

takze vsetko v pohodicke? a ked si sa zobudila tak ako? a institu celkom dobre nie?! ja som z PK, takze to tam poznam, chodim tam na kozmetiku, idem aj tento piatok, tak sa musim popytat ze co a ako :)

merynka

Zuz_ ahoj da sato neboli mna to akurat mam tlak na hrudi ked stavam ,ale neboj zvladnes ja som dostala rychlo termin 11.2 som mala konzultaciu a 2.4 operaciu operuje dve soboty mne tak povedal teraz ,do PK mas večšiu šancu skor.

Mirisek

Mariana113
Tak už jsem se rozhodla. Počkám si ještě na druhou konzultaci.
Když už jsem to tak dlouho vydržela, není půl rok nic, oproti tomu, že bych pak mohla litovat.
Jsem zvědavá. Takže v září napíšu.
Přeji hodně radostí :))