Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

merynka, kludne môžeš brať Aescin.je na volny predaj.Ja som ho uživala dva tyždne po opke a teraz beriem Wobenzym.

Leus, neber to tak, že ťa prehovaram aby si išla k dr.Zab.To vôbec.Je na každom ako sa človek sam rozhodne.Ja som u nej bola a nelutujem, že som nebola napr..v chirmede.Som maximalne spokojna čo sa tyka vysledku aj ceny.

manula

merynka,
tak ok, lebo aj ja mam tu pooperacnu ako ty a miery takmer rovnake ..tiez mam boky aj stehna..ale urcite vazim viac ako ty a mozno si aj vyssia..ja mam 164 cm a nejakych 63 kil (som v stadiu chudnutia) chcem to dat aspon na 59 este do opky..tak som rada,ze 400ml bude primerane..som na to velmi zvedava..stacili by mi aj pekne trojky..no sak uvidime..musim sa s tym stotoznit...som zvedava na tvoje foto :)

merynka

manula ahojki pred som mala 75 cez81 a teraz neviem kolko mam cez lebo mam podprdu mam pooperacnu 75D takze .doktor mi povedal ze budu take slabe štvorky ,ale vydela som ich a mne sa pacili su presne k mojej postave ,lebo ja mam boky.neboj tich 400ml nie je vela.

manula

merynka,
super zvladas ,paradicka, takze ty mas tiez 400? presne ako mne navrhol, aj ja idem do PK ake mas prosim miery? snad som ta uz tym nezatazovala...ale uz mam fakt chaos,s ktorou som uz o om pismenkovala...a teraz uz aj ja mam stanovene...preto uz ma to zaujima viac

bellinka, tesim s tebou,ale vobec som ta tam nevidela...:D:D:D a to som bola na 13,00..ale tiez som bola unesena je skvely...a takisto sa ma spytal na nos :D ale ja nemam problem s mojim nosom, on by robil kazdej, sak ziaden nos dokonaly nie je ..:)))

manula

ozaj a ja mam na objednavke ze pooperacna podprda 75D !!????
Vy tu vacsinou B alebo A..to cooo? nejak som si to neuvedomila ci nevsimla a nespytala som sa

manula

ahojte baby, no konecne ani som vas este nedocitala..no od soboty som sa tu pokusala bezuspesne prihlasit...a to som vas chcela informovat o mojej konzultacii u Mudr. Cervena v piatok

Doktor je fakt uzasny,je to sice na dlho,ale tak dam v skratke, nejak ani neriesil co chcem ja ..proste hned navrhol 400 ml gulate, rez pazuchou, eurosilicony mam pocit,ze vysoky profil EC 400 81 musim nastudovat na stranke siklienky, takze infosky mam aj podklady rozne k operacii a tesim sa termin 3.9. v Pezinku!!! urobil by inak aj skor,ale ja som chcela takto..fakt ze skvely clovek...!!!!! ze vraj budem mat kosiky D a 91-92 cez prsia..teraz nameral tusim 81 cez a pod prsami 74 cm..no ja osm taka vacsia ako povedal, tak hned supol 400 viac by ze vraj vyzeralo mohutne, no ja sama som teraz v dileme ci nie je tych 400 aj vela..ja totiz nechcem nic vyzyvame,len chcem mat kozy ako som tu uz pisala :))) no este mam 5 mesiacov na rozhodovanie...ale fakt velka spokojnost unho !!!!!