Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

ahoj lubs, ja som dnes tiež presne 3tt od opky.Spim na boku v pohode.Asi su baby zaneprazdnene a maju povinnosti ,tak sem malo chodia.

tessy111

leus, takže si ešte vo faze rozhodovania? Aj ja dufam, že da foto.potom aj ja doložim.Aquamarin je v galerke ale len pred opkou.Bola som zvedava ako vyzeraju take velke imploše.Dufam, že aj ona tam doloži nove foto po opke.

Vladka, to je asi normalne.

arri

Zuz_ ja som tiez priklad toho ze nie vzdy cakas u Cervena rok, bola som 11.3. na konzultacii a na opku sa im uvolnilo na 9.4. takze necely mesiac cakania, inak som mala ist zaciatkom maja.
manula mne tiez navrhol 400VP, gulate, pod sval, mam 170cm, 57kg, pod 74cm, cez 83cm, tiez povedal ze nebudu velke tak 91cm cez,take C-D tak som zvedava, pak dam foto

leus

tessy
ja som to neuzavrela akoze nie, ved si pockam aj na fotky tej z fora, dufam ze prilozi dake...a ta aqamarine je v galerke?

tessy111

merynka, je to kvôli opuchom a proti zapalom.

Vladka aj ja som si včera prala tu retro a tiež som mala pocit, že uplne inač vyzerali ked som dala dole tu retro a potom normalnu.