Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

suzie3

a inak, aj mne chcel robit nos :) profesionalna deformacia :))
Inak skoda ze mi to nenavrhol uz na konzultacke, by som mozno do toho aj sla :)

suzie3

manula, merinka
vobec sa neobavajte tych 400-viek, ja mam miery ako vy, tiez navrhnute 400ky no nakoniec som si dala 375 a teda mohli by byt aj vacsie. Teraz mam z profilu prsia ako pred opkou v push-upke. Takze nic moc, ziadna extra zmena, Len mam pekny dekolt, ale prechod nevidno takze super.

manula

arri, som velmi zvedava aj na teba...aj ked ty si vyssia a aj lepsia vaha :D o nieco vacsie kozy momentalne :))) jeeeejda, sak ty uz ides na to ..budem na teba silno mysliet..a sledovat aj teba...na vas dve sa zameram teba a merynku:))) od vas vela zavisi ako sa rozhodnem :)))

manula

merynka, to si ma fakt potesila
sme skoro identicke :) takze budem ostro sledovat vyvoj tvojich novych prs :))) som velmi zvedava ako budu na tebe vyzerat, podla teba zvazim ci necham ,alebo dam mensie,tak si daj zalezat hahaha a fot sa vela !!!:)))