Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

gratulujem vsetkym co maju po op.,
my ideme zajtra,teda moja dcera a ja idem s nou ju podporit,mam uz teda dobre nervy,paneboze,aby uz bolo po tom,
prosim drzdte nam palce,dakujem

Luxury

A este dodam k popisu, izba bola velika, pristranna, plazma na stene, velka kupelka, prijmne farby a strasne dobra postel....:)

Luxury

Dakujem vsetkym, Kati ty si to ako zorganizovala:) dakujem :)
Btw. chcem na margo toho, ako jedna tu pisala, ze ako moze byt jedna nemocnica /SNOP/ taka spinava....TAKZE v tej spinavej nemocnici bol vacsi poriadok ako u mna doma, je to tam krasne vymalovane, novcuke, ciste, prijemne, ukludnujuce a velmi velmi mily personal, sestricky mi hovorili babulka, podporovali ma a nic take ze ,,trp, ked si to chcela", praveze nam hovorili, ze ake budeme krasne o dva mesiace. Jedlo nam nosili na izbu, kazdy den upratovali a starali sa, dokonca som chodila bosa po zemi, na co som ja aj alergicka..take tam bolo cistucko a aj prijemne teplo, kludne som lezkala v podprsenke....odo mna ma SNOP 5 bodov aj s hviezdickou aj s dr, Trškom na čele /zatiaľ:)/.

Katus, co sa tyka bolesti, ako povedal dr Trška ,, Ked ste sa na to dali, uz treba len prezit"...v tom smere napredujem a prezivam, teraz na vecer sa mi polavilo...mozno je to aj tym Flectorom, ale je mi celkom fajn:) comu sa tesim:)

Zuleko

Vladka
Ahoj Vladka,ako prská?Chcem sa opýtať vieš si ich v pohode do podprsenky uložiť?Niesu take ako keby tvrdé a neforemné..ja budem v pondelok 6 tyzdnov od Op tak ma caka nakup podprseniek:-)))Ty uz si niejake kupovala?Ak ano tak ake cisla zväčša lebo viem ze my dve mame rovnaku veľkosť

janika24

Vladka aj ja som sa sama fotila. Ale asi je to tym zakladom,pretoze ja som po kojeni mala iba kožu ako som uz pisala.

Belinka moja adresa radok@minet.sk.

Inak nemozem na nich povedat nic zle, lekari su fakt mili,super personal aj vsetko aj starostlivost.Ja som tam bola velmi spokojna a aj ked chodim na kontroly tak sa tam citim velmi fajn:)

bellinka

janika:

aj ja som operovana v chirmede ale viac info ti dam ked mi das mailovu adresku :)) moja je bella888@centrum.sk

bellinka

Vladka 19:

zatial som si nerezervovala termin k dr.cervenovi , neviem totiz co bude tento rok je pre mna taky prelomovy, lebo maly zacal chodit do skolky teraz a ja sa chcem zamestnat takze neviem vobec co bude na jesen so mnou a este k tomu staviame dom a mali by sme sa v lete stahovat ale dovtedy este tolko financii potrebujeme do domu ze az :))) ale ja by som chcela ist asi pred vianocami :))

janika24

Dr vravel,ze ked ten pravy ulozia nizsie,tak bude vyzerat tak ako ten lavy,ale bude tam mierna asymetria lebo aj pred op som mala asymetricke prsia,predsa po dvoch detickach,som mala iba kožu.No uvidim ako to dopadne,ale ty ich mas ovela vacsie,alebo to robi iba fotka ?