Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

čaute baby. No luxury vítaj, gratulujem ti, som rada, že to tak dobre znášaš, už bude len lepšie.
Sosinka, aké si mala miery pred opkou? Ja mám tiež 400ml. U koho si bola na opke?
Nelina moja, vieš čo, pokazil sa mi foťák, tak teraz nefotím. A adelaide už sem chodí pomenej, už tu dlho nebola, tiež som zvedavá, ako sa jej darí.

arri

Vierka, aj ja som sa tesila ze pojdeme spolu, ale minuly utorok mi volala sestricka a ja som najprv bola v soku, myslela som na teba ale bolo mi jasne ze uz to nevyjde aby sme isli obidve. Jasne urcite dam vediet hned ak sa dostanem k pc :-)

Nelina27

Tedy, drzte sa zajtra obidve a neboj sa dobre to dopadne, vsetko bude v poriadku:-)
kobra, naozaj tvoje prska su velkostou akurat k postave a teda mne pripadaju zatial viac ako anatomy ako gulate, a tie moje anatomy - naopak sa mi zdaju ako gulate furt, no asi si musime este pockat na vysledny efekt:-)
katka tie fotecky si neposlala este raz Livke nech ti ich nahodi?
adelaide, maria vy nemate nove fotecky, ako sa vam prska menia a usadzaju?

arri

Tedy neboj sa, ved kolko zien to uz zvladlo a za ovela horsich podmienok, v dnesnej dobe je chirurgia tak vyvynuta ze sa nemame coho bat. Ja sa toho vobec nebojim, caka ma to v sobotu, tesim sa, ale mame som to este nepovedala lebo viem ake je to bat sa o dieta... mama je mama vzdy si bude robit starosti. Drzte sa obidve, budem na vas mysliet! Vsetko dobre dopadne!

vierka86

arri
teda ved ty ides uz za tri dni, mno a ja som sa tesila ze budeme spolu ;), drzim palceky nech ti to dobre dopadne a prosim ta ozvi sa ked budes moct ako ti je, budem otravne zvedava a nedam ti pokoja lebo stale budem chciet vediet ako ti je a ako si spokojna so vsetkym bola ;D

Tedy

arri,
dakujem velmi pekne za podporu,
bojim sa velmi,ved som ju v tom este podporovala a teraz mam vacsi strach ako ona,no fakt citim sa strasne,srdce mi busi ako zvon,neviem ci vobec zaspim,
len verimze to vsetko dobre dopadne,citam vas tu kazdy den,
uz viem hadam vsetko o silikonoch:)
ste statocne a tym patri svet!

martinka54

do kelu baby ako vam zavidim tu plazmu. nechapem preco ja som ju nemala v SNOPE na izbicke, inak tam bolo dobre v tomto sa pripajam aj ja, ale ta telka mi chybala, ked som bola sama na izbe :-(

sosinka2

kočky,kde sa da pozriet nejaké foto po operacii???ja som 6 tyzden a chcela by son vidiet aj ine velkosti ako to vyzera

Lia86

Luxury,

Gratulujem k prskam:)
A musim sa pripojit k tvojej chvale na SNOP, nechapem ako niekto moze napisat ze tam bolo spinavo, prave naopak, cistucke, nove, sestricky uzasne, nechce sa mi verit, ze by neprisli na izbu pozriet pacienta po operacii cely den, ked v pravidelnych intervaloch chodili zapisovat kolko tekutiny vytieklo z prsiek a merali teplotu... Ja som si tuto kliniku vybrala na zaklade mojich dobrych skusenosti po artroskopii kolena. Co sa tyka bolesti, ver mi ze to najhorsie uz mas za sebou, prve 3 dni po opke su dost bolestive, ale kazdym dnom to uz bude lepsie a lepsie, s prskami sa rychlo stotoznis a budes stastna prestastna:) prajem rychle zotavenia:)