Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

lastella, pyžamo ti netreba brať, budeš spať v košeli a sťahovacích pančuchách. Ako vyzerajú prsia po desiatich rokoch od operácie, zmenili sa moc, poklesli? Koľko ml máš teraz

lastella

Ahoj maria, ďakujem za odpoveď. Ja už idem na druhú OP po 10r. a nepamatám si už ako to prebiehalo. Treba mi tam brať pyžamo? Čítala so, že máš 400ml, si spokojná? Aké si mala svoje - veľkosť?

lastella

Ahojte, chcem sa opýtať aká je dlhá hospitalizácia pri augm. v NovaMede v BB. Máte niekto termín na 28.4.11

Luxury

Tedy, drzim palce dcere, urcite to dopadne dobre a super ze ma taku podporu, aj ja som mala u mojej mamy a to je najviac :)

Lia, dakujem, tesim sa ze to bude uz len lepsie a lepsie:)

Martinka, to nechapem, preco si nemala, bude nemali vtedy alebo si bola na inej izbe /my sme boli na 1notke/

Tedy

dakujem vam dievcata za podporu,
ste zlate,velmi mi to pomaha,hned vam napisem ako sa bude dat,ako to prebehlo,
aj ja stale myslim na vsetky,ci uz su po,alebo pred op.,vsetky na jednej lodi:)
dakujem velmi pekne este raz!