Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

a nevieš, ako je to s chudnutím , či to neuškodí prsiam, ale nie nejaké rapídne chudnutie, len tak dve kilá

manula

suzie3,
no pozrela som teda tie tvoje foto..inak tie foto fakt, na kazdej to vyzera inak, napr v tom fialovom tielku to posobi ako fakt ,ze velke prsa,ale na poslednej tak akurat pekne a vobec neposobia velko..sranda :) pekne ich mas

maria1113

áno pred opkou si dáš pančuchy a zobudíš sa už v pooperačnej podprde. To je dobré, že sa ti nezmenili, asi máš dobrú elasticitu kože.

lastella

Budem mať pančuchy? To v tedy nebolo a ani podprsenky iba taký široký sťakovací gumený pás. Mne sa prsia nezmenili vôbec a aj som kojila 2r. úplne v poho. Doktor teraz sám žasol, že nevidieť po rokoch žiadnu zmenu a ako odborník by nepovedal že mám silikóny.

maria1113

lastella, mňa tiež operoval dr Červeň. Tak on pred desiatimi rokmi dával mc ghany, teraz dáva väčšinou eurosilikony. Aké máš miery pod prsiami a cez prsia teraz.

manula

ahojte, no idem vas docitat :) sak odvcera 7 stran mam zameskanych

merynka, no super, posli prosim
tantara1@gmail.com

lastella

ja som nemala svoje skoro žiadne a teraz mám 270ml nízky profil Mc Ghan. Nosím B až C. Teraz mi Červeň navrhol 400ml vysoký profil Eurosilikony. Dúfam, že budú večšie, lebo tieto mi prídu už malé. Výšku mám 172 a 57kg. Kto ťa operoval?

maria1113

svoje som mala slabé béčka a teraz nosím košík D. Som spokojná, nie sú nejaké veľké, ale primerané k mojej postave.