Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

my sme boli na izbe tri. Najskôr pošli foto prs na e.uhrinova@gmail.com a potom ti prídu údaje na vstup do galérky.

maria1113

no treba ju nosiť šesť týždňov nepretržite, mne bola po dvoch týždňoch už volnejšia, ale ked som u oprala, tak ona sa zase stiahla. Niektoré baby majú dve.

lastella

Aj teraz čo mám sú plnené gelom ale môže vytiecť a terajší čo dávajú pri ruptúre impl. nevyteká. Koľko si po OP? Mne povedal, že teraz už bolesť bude minimalna a po 1-2 týž. už bezproblémov praca.

manula

Zuz_
ano..sestricka mi dala papier kde je to rozpocitane ..okolo 2184 eur tusim to bolo...dokonca lacnejsie o nieco ako v BB ze vraj,lebo tam isla operacia hore ,ale v PK ponechal povodnu cenu

lastella

Tá podprda to je riadny skafander.Aj cena je dosť vysoká , ten pás vtedy stál cca. 200sk. Objednala som jednu ale ešte jednu by to chcelo. Je rozumné to od niekoho kúpiť alebo sa to za to obdobie znosí a rozťahá?

manula

joja22

vazne? no super a na kolku? daj detaily ake implose a tak :)

nelina,ano tesim sa moc..takze nemam spekulovat,no dobre tak to teda zvazim :)))) a ten nostek som tiez brala viac menej od neho zo srandy :D