Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

maria
ty uz spavas bez podprdy uplne, ako som pochopila. Nemam sancu precitat poslednych asi 30 stran :-) dufam, ze je u teba vsetko v poriadku.

Katka
Uz sa ti krati "solo-trip", ze? Buduci tyzden mas "velku premieru". Budes hviezda, zvladla si to sama a mozno je to takto aj dobre, ze muzicek uvidi nazivo uz len krasny vysledok. :-)

maria1113

adnavcosti, aj ja by som rada vedela , ako sa má, už sa dlho neozvala, určite sa má dobre a užíva si prsia.

AdnavCosti

Maria
Je mi podstatne volnejsia ako na zaciatku, to je pravda, ale asi ide skor o zvyk... Inak adelaide sa ma ako? Nepisala si s nou?

lastella

Koľko OP robia denne ja mám prísť na 7,45h to asi pôjdem prvá. Trochu mám strach, už to beriem zodpovednejšie ako vtedy. Má tu niekto aj zlú skúsenosť, nevieš?

maria1113

ahoj adnavcosti, orchidee sa majú dobre, mám ich desať, ale nikdy neodolám, keď vidím nejakú zaujímavú. Tak ty ešte spávaš v podprde, nie je ti voľná?

lastella

Zajtra nejakú nájdem a pošlem. Tak vám bolo veselo na izbe. Teším sa len od bolesti sa asi nebude dať smiať :)

AdnavCosti

Ahojte,
ano, Kati, dlhsie som tu nebola, ale to kvoli rakuskym policajtom, znackam...a pod. Proste som dost radikalne musela riesit ine veci, ale uz ste mi chybali.
Luxury - BLAHOZELAM
maria
Ako sa maju orchidee? :-) Moje sirotky su najkrajsie v okoli, xixixi.

Moje prsia /7 tyzdnov po opke/ su uplne suprove, teda nie zeby boli makke a "na nerozoznanie", ale fakt ich uz nevnimam ako cudzie. Cez den chodim v normalnej podprde, vecer dve-tri hodinky uplne bez a na noc si davam pooperacnu, vyhovuje mi v noci najviac.