Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lastella

Ahoj Nelina, aj ty si už po druhej OP? Vkladal mi ich pod pazuchou ale teraz sa rozhodol o rez pod prsiami. Dúfam, že nebudem sfačovaná s každej strany.

Nelina27

ahoj lastella, vitaj na fore :-) konecne niekto kto ma implose dlhsie a super ze sa ti ani nezmenili za 10 rokov... ides teda do vacsich, odkial ti doktor vkladal tie prve a odkial teraz? a neboj sa, druhykrat to bude lahsie ako prvy raz, vsetko zvladnes na jednotku

lastella

Veď práve, že je v takom obdobý. Moja dcéra povedala otcovi, že to ešte neskončilo. Vraj potom príde na rad ona a vizerá že bude po mne:)

maria1113

no najskôr bola proti tomu, myslela si, že to bude vyzerať, ako dve lopty, ale teraz ma veru sleduje stále, to vieš, je v puberte, je to divoké obdobie teraz.