Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

tessy
ahoj, asi toho znesiem, ale beriem to pozitivne. pre prsia by som urobila asi cokolvek :-) ja som uz aj po reopke 8 tyzden tusim a uz je aj toto fajn, len mi par stehov sa nevstrebalo a po siestich tyzdnoch mi to zacalo vychadzat von. uz vyslo asi 5-6 a ustalilo sa to :-) inak ja som este urcite neskoncila, lebo ja som povodne chcela gulate a mam anatomy :-P

leus

tessy
ja si vobec nemyslim ,ze je to cudne ze sa pytaju aj na tvoju Dr.tu, ked si ju tu spomenula...ja toto forum sledujem uz rok a si prva co si tu ty o nej pisala a mas od nej prsia v galerke.
aj za ten chirmed, no...ja tiez som trochu sklamana, lebo co som presprtala doteraz kazde forum ,tak sa ani jedna nestazovala.

tessy111

martinka54, ty musiš byť silna osobnosť a mať dobre nervy, ked si si toho už tolko prežila s prsnikmi. teraz je všetko o.k ?

tessy111

ja som bola prijata den pred opkou.Na druhy ma operovali a na treti sa ma opytala či chcem isť domov ,lebo môžem ostať ešte jeden den ak chcem.Mala som aj dreny ale minimum krvy.ja som sa pytala v den opky, že do kedy budem mať dreny, tak sestrička mi povedala, že teraz nemusim mať naplnene tie nadoby na krv ale ked začnem chodiť, tak vtedy sa to kludne môže spustiť.Vyberali mi ich až v den prepušťania a počas pobytu mi kontrolovali každu chvilu.Podla mna je to riskantne pustiť dve hod..po opke.

martinka54

baby ja si tiez myslim, ze hned pustat po opke je dost nezodpovedne. minimalne jednu noc by sme mali byt pod dohladom a hovorim to z vlastnej skusenosti, lebo prvy den, ked ma operovali sa mi navecer pustilo krvacanie z praveho prsnika a museli ma sledovat ako to pokracuje a rano mi bolo povedane, ze pojdem asi na salu. mala som stastie, lebo mi to doktor povytlacal, dostala som infuzie na zrazanlivost a preslo to

Luxury

kobra17, co som citala, tak vraj by sa malo ostat aspon prvu noc na pozorovanie, kvoli pooperacnym komplikaciam, ako zvysene krvacanie prsnika/preto napr. sleduju tie dreny/, z ran, embolia, tromboza a i., ktore sa prejavuju neskor a aby mohli hned reagovat keby nieco...napr. ako mala vladka problemik a mala ist opat nasal,no nakon sa to zlepsilo...
nas chodili dost kontrolovat, tlak,dreny...co sa dalo, ci pijeme dost atd...doktor chodil osobne aj volal, ci sme ok a co a aky je stav...
no a ja osobne dve hodky po op /aj baby co boli so mnou/ sme neboli schopne..jedine ze by nas aj s postelou nalozili do sanitky...mne napr.vadil uz aj ten prevoz na posteli z pooperacneho na izbu...som si zelala aby ta postel uz stala...prva kolegynka na izbe sa napr. pohla az na druhy den, proste nebola schopna.....
to je moj osobny nazor a skusenost, ale super ze si to tak zvladla, toto obdivujem
ty si bola u toho Dziubana? ten aj moju kamosku pustil domov o dve hodky a chuda bleda jak stena soferovala domov a potom sa tam zgrcala...

Luxury

kobra17, co som citala, tak vraj by sa malo ostat aspon prvu noc na pozorovanie, kvoli pooperacnym komplikaciam, ako zvysene krvacanie prsnika/preto napr. sleduju tie dreny/, z ran, embolia, tromboza a i., ktore sa prejavuju neskor a aby mohli hned reagovat keby nieco...napr. ako mala vladka problemik a mala ist opat nasal,no nakon sa to zlepsilo...
nas chodili dost kontrolovat, tlak,dreny...co sa dalo, ci pijeme dost atd...doktor chodil osobne aj volal, ci sme ok a co a aky je stav...
no a ja osobne dve hodky po op /aj baby co boli so mnou/ sme neboli schopne..jedine ze by nas aj s postelou nalozili do sanitky...mne napr.vadil uz aj ten prevoz na posteli z pooperacneho na izbu...som si zelala aby ta postel uz stala...prva kolegynka na izbe sa napr. pohla az na druhy den, proste nebola schopna.....
to je moj osobny nazor a skusenost, ale super ze si to tak zvladla, toto obdivujem
ty si bola u toho Dziubana? ten aj moju kamosku pustil domov o dve hodky a chuda bleda jak stena soferovala domov a potom sa tam zgrcala...

Flow333

Janika24
ahoj aj ja mám tento istý problém z chirmedu. :-( ozvi sa mi na mail prosím.
michaela.kovacs@post.sk

maria1113

neviem, či ste kedysi sledovali nekonečný seriál Beverly hills 90210, už tam ich mala otrasné a to bolo už dosť dávno, keď tento seriál bežal.