Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

ja kebyze si mam vybrat teraz po roku, tak je to urcite TRSKA , no ale na jeho ceny nemam :(
a ozaj TESSY kebyze ma pani Dr.riesit reklamaciu, tak ?Ci si sa jej na taku vec nepytala?

martinka54

ved kde si to mas zistit, ked nie na takychto forach. nikdy nevies ako sa ti doktor zachova, ked pride reklamacia

tessy111

ja tiež nemam 100% istotu, že bude všetko o.k.Ved sme z mäsa a kosti a telo sa vekom meni.Je rozdiel robiť žene prsia čo nema deti a ma maly ale pevny zaklad ako takej čo je po deťoch a ma riadny ovis.

leus

tessy
je tu vela bab v galerke co maju od cervena a maju asymetriu :( aj moja kamoska ma od neho a jedna bradavka tam a druha onam :( ale neriesi to, lebo pred tym nemala ziadne, total plocha bola.Mna by rachlo asi keby mi tak spravili, ja detajlistka a o muzovi ani nevravim...

tessy111

napr..našla som dosť stare prispevky na dr.Červena, že je alkoholik ,tiež na zzz.ako dobabral prsia.Ale maš tu napr..baby čo maju prsia od neho a krasne.to je asi o šťastí.

leus

tessy
vsak som ti uz pisala kde som bola na konzultacke -v chirmede aj som ti pisala ake mam miery a ake mi navrhli :(
martinka
vsak jasne tak by to malo byt, o tom je forum, aby sa tu preberali aj negativa nie len tie pozitiva.Ako inak si maju baby urobit spravny usudok na kliniky co su este len pred OP?

tessy111

Luxury, ja som tiež našla 2 prispevky na dr.Zab na fore zzz, len dobre.Z roku myslim 2006 a už to nieje v archive.

martinka54

leus
ale ked si si vsimla, najprv sa nikto nestazoval a potom ked spustila jedna a uz to islo.mne sa to paci, nech sa tu riesia aj problemy. ja ked som zacala mat problem, hned to sem zavesila, aby baby vedeli co sa moze stat. aj ked kazda z nas by to chcela mat na prvykrat tip-top

Luxury

leus, ja som videla nejake zmienky o Zabavnikovej aj na ZZZ.sk /plasticky chirurg/ - starsie prispevky, len neviem, ci tam boli na nu nejake ohlasy, alebo sa len na nu niekto pytal:(