No babaulky,tak to mám asi teda poriadne šťastie,že sa mi doma nič také neprihodilo.Fakt mi to bolo čudné,že idem domov dve hod,po op.,ale aj sa musím priznať,že som bola rada.Ale zasa také otázky typu: nemôže sa mi nič stať?veď inde zostávajú aspoň na jednu noc!Ubezpečoval ma,že stať mi nič nemôže,nie je dôvod,aby som tam zostala.
Ja som nemala ani dreny,vraj to nedávajú.Rez mi zašili vo vnútri vstrebateľnou niťou a zvonku mi ranu zlepili nejakým špeci lepidlom---že tak to robia od jakživa.Takže som sa vložila do jeho rúk a spoliehala na jeho 14--ročnú prax.
A ešte perlička.Čítam tu,že vás z operačky na izbu priviezli?Ja som sa na operačke zobudila a do postele som išla už po svojich,jasné,že ma viedli,ale išla som.A po dvoch hoďkách,keď som išla domov,som musela zísť dolu točitými schodami.Doktorka išla predo mnou s vystretými rukami a ja som ťapkala dolu po jednom schode.Ale fakt v pohode.No ale sama by som domov určite neodšoférovala,to neviem ako tá žena dokázala.Som 16 dní po op. a ešte som nejazdila.Chcem to dnes vyskúšať,bojím sa či to nebude bolieť.