Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

tessy
no neviem presne trskovu cenu ale nad 2600 ma urcite ..a pozeram tie tv prsia v galerke, ale v tej plavkovej podprde ani nevidno ze ich mas od seba, pekne su, mozes byt spokojna

tessy111

Leus

Ja som nemala potrebu isť porovnavať čo kto mi navrhne.Potom by som mala taky mišung v hlave!Jednoznačne sa vyjadrila čo potrebujem.

kobra17

No babaulky,tak to mám asi teda poriadne šťastie,že sa mi doma nič také neprihodilo.Fakt mi to bolo čudné,že idem domov dve hod,po op.,ale aj sa musím priznať,že som bola rada.Ale zasa také otázky typu: nemôže sa mi nič stať?veď inde zostávajú aspoň na jednu noc!Ubezpečoval ma,že stať mi nič nemôže,nie je dôvod,aby som tam zostala.
Ja som nemala ani dreny,vraj to nedávajú.Rez mi zašili vo vnútri vstrebateľnou niťou a zvonku mi ranu zlepili nejakým špeci lepidlom---že tak to robia od jakživa.Takže som sa vložila do jeho rúk a spoliehala na jeho 14--ročnú prax.
A ešte perlička.Čítam tu,že vás z operačky na izbu priviezli?Ja som sa na operačke zobudila a do postele som išla už po svojich,jasné,že ma viedli,ale išla som.A po dvoch hoďkách,keď som išla domov,som musela zísť dolu točitými schodami.Doktorka išla predo mnou s vystretými rukami a ja som ťapkala dolu po jednom schode.Ale fakt v pohode.No ale sama by som domov určite neodšoférovala,to neviem ako tá žena dokázala.Som 16 dní po op. a ešte som nejazdila.Chcem to dnes vyskúšať,bojím sa či to nebude bolieť.

AdnavCosti

Tessy, vladka
Prsia su / tyzdnov po opke a su podstatne poddajnejsie, sadnutejsie.
Jasne, ze si vsimli, ojojoj...to bolo otazok a tak. Ale som max. spokojna a tak to aj prezentujem, nezatlkam, som na nich pysna a reakcie okolia boli zatial iba pozitivne :-)

martinka54

vladka
je povolila koza na jednom prsniku. ja som uz predtym mala modelaciu cez dvorce + implose. teraz som mala tiez cez dvorce, ale mam nove rezy

tessy111

nie nepytala som sa.Aj v tom je problem, že ak nastane problem u pacientky, tak ta pacientka ide inde na opravu.Mna by šľak trafil, keby som dala za opku 3000€ a musim reklamovať.Dr.Zab asi sa len tak nestala prednostka.

tessy111

leus, ty si pisala, že si zdravotne sestra, tak dobre vieš, že jedna polovica tela je ina ako druha.Ukaž mi niekoho kto je dokonaly, lebo takeho človeka nepoznam.Ja som mala napr..prsia vždy trochu od seba a mam ich aj teraz ale inač sa to nedalo urobiť.Je prirodzene, ked ma žena trochu prsia od seba.A ešte ked ma dr. merala,tak mi namerala rozdiel medzi širkou prsnikov.jednu stranu mam o 1,5cm širšiu ako druhu a vidno to?Myslim, že to urobila velmi pekne.