Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

Leus, ano dalšie kontroly su v cene.Ja som po opke išla za tyžden potom znova o tyžden mi vyberali stehy a mam prisť o mesiac.

martinka54

tessy
ano mam anatomy. je to dost drahe, ale co uz.ja som nemala moc na vyber, najprv som bola u dr. cervena a ten mi navrhol rez do kotvy, mala som tam aj termin zarezervovany, ale baby odtialto mi poradili trsku, ze mozno mi to urobi okolo dvorca len. tak som skusila a neni o com, radsej som si zaplatila viac ako mat rozrezany cely prsnik

tessy111

Martinka ,tak to je dobra palka.Ja som platila 1497 zo všetkym.Ty si mala aj modelaciu? Ja keby som mala aj modelaciu ,tak plus 170€.