Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

merynka

caute baby mala ste niektora viac druhe prso opuchnute ja ho mam dost hore to prave prso sa bojim aby mito tak neostalo .mam 5 dni po operacii dole to mam mäkke a hore tvrde ako kamen akurat sami nepozdava to prave prso sa strasne bojim.

martinka54

kobra
ja som soferovala na 12-ty den po riadnej modelacii s implantatmi, tak tebe by to nemalo vydit. len som mala problem so spiatockou, tu som hadzala dvoma rukami, lebo samej mi bolo tazko.

inak klobuk dole, ze si po opke isla domov. mne tiez po prvej opke nebolo zle aj som presla kusok, ale fakt si neviem predstavit ist domov a vecer mi to zacalo krvacat

Luxury

Katka, ano mala som asymetriu, jedno prsko mensie a prsnu ryhu cca 2-3mm vyssie ako druhu, takze aj to mi dorovnaval...no ja nechcem aby sa zmensili, mohli byt aj vacsie, ale myslim, ze sa nezmestil uz vacsi implos rozmerovo, nie na ml....povedala som dr.ze mi vacsie nevadia a nevadi mi ani ak to bude napadne...tak takto do dopadlo, len snad sa nezmensi...inak ja ich mam celkom makkucke, aj pohyblive, len som tak jenmen skusila, necem s nimi dako hybat, bradavky maju normalnu citlivost ako mali predtym a Katka, mna zas bolel vrch, spodok vobec, ale to preto, lebo ja ich mam vyssie vlozene ako ty...podla povodneho tvaru...

adadka

mňa by to šoférovanie tiež zaujímalo. Ja budem musieť šoférovať už na šiesty deň. Mám automat.

Poraďte.

kobra17

katka
No teraz po tom všetko čo som si tu prečítala,to ani ja nechápem.Keby som sa tak na ňu z tých schodov zrúbala...Tvrdili mi,že teraz je už aj taká narkóza,že po prebudení môžem fungovať.A ja som fakt fungovala,ani keď som prišla domov,tak som nezaspala.Až večer ako vždy....
No hlavne,že to mám za sebou bez újmy na zdraví a už radšej ani nejdem myslieť na to či sa mohlo stať toto,alebo hento...brrrr

Neporadí mi niekto,či už môžem skúsiť šoférovať 16 dní po op?Mám manuál...

katka33

Adnav
aj ja som nakupila sirotky...kedze je to dvojrocna rastlinka, nemam trpezlivost sa s tym babrat 2 roky kym zakvitne a radsej si vzdy kupim uz kvitnuce...

Luxury
ta slecna na prijme, taka kratkovlasa bola super, ta by mala robit hore na oddeleni, ta ma tak podporovala a utesovala, ze to bude dobre, naozaj bola uzasna.To vidis, ked ti niekto povie nieco len preto ze sa to od jeho povolania asi ocakava z povinnosti a ked ti niekto naozaj uprimne povie nieco na podporu aj ked vobec nemusi.

Inak mne tie sa tie psia stale zmensuju...tak nakoniec budu akurat.
A ty si mala asymetriu Luxury? Ja som nikdy nepostehla ze by si mala mat rozdielne implantaty. No vcera som si skusala prvy raz podprdu... no ja ich do tych kosikov nenatlacim, vobec mi to nesedi, ja ich tam mam ak prikovane a su sirsie ako su kosiky na podprde, takde ked si trafim jeden, druhy je uplne mimo kosika...

katka33

Kobra 17,

no nechapem ja som koli totalnej bezmocnosti musela ostat 3 noci na klinike, ja som bola uplne odrovnana, to nie ze bolest...proste to bolo ako keby sa po mne prebehlo stado byvolov a este ma na dva dni zavreli do centrifugy, alebo ako pisala Barbora 10, ze ako keby sa so mnou vysantila poriadna gorila...ja som bola operovana v pondelok rano a este vo stvrtok rano som ledva chodila. Mna by museli prepravit vrtulnikom 2 hodiny po operacii, absolutne nehrozi a dve hodiny po operacii som este spala z narkozy...no podla mna to nebolo v poriadku a keby sa ti zamota hlava tak co by ta doktorka zmohla na tych schodoch..len to ze by si si nerozbila hlavu, ale kolko bolesti by si mala kym by ta postavili...no ja nechapem. No hlavne, ze si to prezila lebo toto urcite nebolo normalne, teraz bez ohladu toho kto to operoval a aka klinika, keby to urobil aj moj dr.Trska, tak poviem, ze nie je v poriadku ist po narkoze, viac nez hodinovej operacii, kde to oddelia prsny sval od hrudnej kosti a natlacia tam kus cudzieho materialu len tak po dvoch hodinach domov.
Tak klobuk dolu, ze si take nieco zvladla.