Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

suzie3

Luxury,
gratlujem k novym prskam dodatocne, a co sa tyka toho pohynania, to je v pohode, ja som napriklad prve dni sem tam pocitila zblnkotanie alebo co to bolo, a sestricka vravela ze je to ok.

martinka54

vladka
uz som to sem pisala, mne povolila na jednom koza a preto som isla na reopku. a dala som si urobit obidva, lebo som ich chcela vyssie a hlavne, aby boli napunute.
a preco mi to povolilo?
nebola to nikoho vina, ked sa mi to hojilo a ukladalo to tkanivo, tak to nevydrzalo.

Luxury

Barbora10 a Lubs, dakujem Vam :) dufam aj ja ze uz to bude len lepsie a lepsie:)

Baby, tu vatu si uz moyem povyberat z tej podprdy???? bo mi je v tom teplo...

V pravom prsku dole mam taky dojem takeho studeneho, obcas to tam tak zastudeni, alebo sa nieco pohne? neviem to presne popisat, co to moze byt, ale na druhom to nemam, ak ste take daco dakto mali,napiste, ze je to ok:)))

kleopatra4589

Ahojte baby,

prosim Vas, nemozte mi poslat niekto cislo na Cervenovu sestricku do BB??? Potrebujem sa dovolat do Popradu, ale tam asi cislo mat nebudete.. :o/ Dakujem..

sarah2

ahojte baby mozte mi prosim poradit jednu vec, aj vam povedali v nemocnici ze si mate davat bradavky nad liniu tej podprsenky??? a robili ste to?

manula

ahojte

co sa tyka soferovania tak mne dr.cerven povedal, ze tri tyzdne nesoferovat a podprdu nosit 3 tyzdne v kuse a dalsie 3 tyzdne uz len na noc..

barbora10

luxury

aj ja ti dodatocne gratulujem k novym prskam a ako tak citam,tak to naozaj dobre zvladas,takze uz len aby si bola co najskor uplne fit:)

merynka

milena59 dufam ze ano to je hlavne z boku vydiet ten skok .bradavky mam zarovno rovnake akurat sa bojim aby som neisla na reopku :-((

milena59

merynka
ahoj, ja som uz 3.mesiac po opke a prave mam hore a lave makke dole. Vobec netusim co to je. Doktor mi povedal cakat tak cakam. Nie je to az tak vidiet, hlavne ked mam podprdu, ale naholo to je dost ocividne.
Ale si malo po opke to sa ti moze do tyzdna zmenit