Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Baby, mam este jeden problem po op, ze som nafuknuta ako balon...nie ze mam len zvacsene brusko, ale aj ruky, nohy, jak cela opuchnuta, aj mama si to vsimla, ja som vzdy bola taka utla ateraz som jak daka matrona, jak taka dojnica, a pritom ved o pondelka som ani nejedla poriadne, inokedy by som uz mala dole 3 kila a teraz jak balon...kedy sa to upravi? neviete?

kobra17

janika
Možno ešte dnes,možno zajtra.Podľa toho ako bude mať tá kočka čas,čo dáva foto do galérky.Ja som napr.čakala dlhšie,lebo akurát mala niečo s počítačom.Ale pošle ti to určite.

kobra17

merynka
Ja som 16 dní po op.a najprv mi začalo odpúchať ľavé a potom pravé prso.Nikdy neodpúchajú naraz,vždy najprv jedno,potom druhé.Ja mám to pravé stále väčšie ako ľavé.Zo spodu ich mám tiež mäkšie a z vrchu už tiež začínajú mäknúť,ale tak ako u teba,boli tiež ako kameň.Prska sadajú,upravujú sa a konečný výsledok je vidieť po troch mesiacoch.Takže zatiaľ nemaj boja a nestresuj sa.

janika24

Suzie3

ja som pred op mala tiez asymetriu.Momentalne som 7 tt po op, ale zase teraz mam problem v tom ze mam polozeny v pravom prsniku vyssie impl.Ale lekar vravel ze mi to opravi ,ale vravel ze urcite tam mierna asymetria bude,kedze aj predtym boli asymetricke.Moje prsniky vyzeraju tak ze lavy je usadeny ,implantat je dole,co som si myslela ze uz az velmi klesol a pravy je taky ze vypln mam v dekolte pretoze tam je aj te impl a v spodnej casti nemam impl.Ale hned mi vraveli ze bez problemov to opravia,tak som rada.

Luxury

suzie, dakujem :) ja som si na niektorych fotkach vsimla akoby niektore mali po op ,,asymetriu bradaviek" a neskor to uz nemali,ze sa to upravilo pocase...tie prska stale pracuju...este skus pockat a hlavne klud..

suzie3

a este, ja som mala asymetriu aj pred opkou.. dokelu, dufam ze sa to este upravi.

Nestretla ste sa s tym niektora? ze po opke asymetria a po case sa to upravilo?

suzie3

baby, inak ja som dnes prave 3 tyzdne od opky a zacinam sa bat, ze nieje vsetko ako ma byt. Lavy prsnik mam akoby stale opuchnuty, ale na dotyk je celkom makky, tak sa bojim ci nahodou nemam implos vyssie v porovnani s Lavym. A bradavky su tiez asymetricke... :/
Ked som bola na stehoch, tak aj doktor sa mi moc nezdal, ale nic nevravel, vraj sa to asi upravi, mam si len ten lavy prsnik napravat v tej podprde na uroven praveho...no neviem,