Veronika,
pre kristove rany, uz som pocula hocico a naozaj kazdemu nechavam jeho nazor...ale taku kravinu ze dr. Trska pije tak to sa mi naozaj rozum zastava.
Ked to nejaka chudera napise, tak sa jej nad tym ani nepozastavujme a ignoracia bude asi pre nu najlepsia odpoved, lebo toto nema ziadnu uroven a je uplna strata casu sa o tom vobec s niekym bavit ( kto ma takyto nazor)
Rada by som vedela ci ta dotycna, co to napisala ci s doktor zila 10 rokov,alebo na zaklade coho ma take informacie, mozno ju v dectve tyral jej podgurazeny otec a teraz vidi aj v profesionalnom cloveku na urovni ozrana.
Tak podla toho co som videla, myslim ze ak ma nejaky volny cas, tak asi sportuje, mozno hrava basketbal, lebo je atleticky, vysoky, vysportovany mlady muz. Co robi vo svojom volnom case ma absolutne nezaujma, ale 100% nesedi v krcme. ;D
Je to nedostojne, hrozne primitivne...ako naozaj nema slov sa nad takouto pznamkou vobec pozastavit.
Ako pises, treba sa subjektivne rozhodnut, ci tomu doktorovi verim a netreba sa zamyslat nad primitivnymi neopodstatnenymi hypotezami.
Dr. Trska bola moja 5ta konzultacia..so ziadnou inou sa to neda ani porovnat a ked som videla jeho pracu, absolutne nebolo o com rozmyslat, preto som sa zverila do jeho ruk.