Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

Tedy
Ahoj.Aj ja gratulujem tebe aj dcérke.Tak ste to obe zvládli,super.
Ano,aj mňa zaujíma na ktorej klinike dcérku operovali?

katka33

Tedy
gratulujem dcere, aj tebe, ze si taka uzasna mama, takto to s nou prezivat.
Vy ste tiez jedni z tych rychloviek, co su v den operacie uz doma...moje nervy, neviem, mne sa tot nezda normalne...to sa bavime o jednej a tej istej klinike, ako Kobra 17 ci to je zase druha...ved ani po porode ta nepustia v ten isty den domov a to nie si v narkoze a po operacii...nechapem a nemam z toho dobry pocit.
Tak sa o nu len staraj a nech sa vela nehybe, aj ked ju to neboli, lebo pri pohyboch sa ten implantat otiera o tkanivo a to potom krvaca a horsie sa to hoji.
Ja viem ze doma je len doma, ale aj tak mi toto pride uplne nezodpovedne, hned poslat pacientku po zobudeni domov.

katka33

Veronika,

pre kristove rany, uz som pocula hocico a naozaj kazdemu nechavam jeho nazor...ale taku kravinu ze dr. Trska pije tak to sa mi naozaj rozum zastava.
Ked to nejaka chudera napise, tak sa jej nad tym ani nepozastavujme a ignoracia bude asi pre nu najlepsia odpoved, lebo toto nema ziadnu uroven a je uplna strata casu sa o tom vobec s niekym bavit ( kto ma takyto nazor)
Rada by som vedela ci ta dotycna, co to napisala ci s doktor zila 10 rokov,alebo na zaklade coho ma take informacie, mozno ju v dectve tyral jej podgurazeny otec a teraz vidi aj v profesionalnom cloveku na urovni ozrana.
Tak podla toho co som videla, myslim ze ak ma nejaky volny cas, tak asi sportuje, mozno hrava basketbal, lebo je atleticky, vysoky, vysportovany mlady muz. Co robi vo svojom volnom case ma absolutne nezaujma, ale 100% nesedi v krcme. ;D
Je to nedostojne, hrozne primitivne...ako naozaj nema slov sa nad takouto pznamkou vobec pozastavit.
Ako pises, treba sa subjektivne rozhodnut, ci tomu doktorovi verim a netreba sa zamyslat nad primitivnymi neopodstatnenymi hypotezami.
Dr. Trska bola moja 5ta konzultacia..so ziadnou inou sa to neda ani porovnat a ked som videla jeho pracu, absolutne nebolo o com rozmyslat, preto som sa zverila do jeho ruk.

Luxury

Veronika zaujimave, ty ho poznas? mas to overene? napiklad ja som toto citala o Cervenovi, ze sa liecil z alkoholizmu, ale nepisala som to tu, pretoze to je z xtej ruky....

Tedy

ahojte dievcata,
tak mi sme uz doma,dnes robili moju dceru a vsetko prebehlo nenormalne rychlo a v pohode,teraz uz spi doma,
cela op.,trvala aj s prebratim asi 1,20,nemala ziadne bolesti sama sa najedla aj obliekla a cestovali sme domov,som z toho fakt velmi prekvapena,
ma fixovany spodok aj vch popsia a stred nala volny,potom jej dali podrsenku na to taku mierna korzetovu,
velmi peke dakujem za vasu podporu vcera,velmi mi to pomolo a aj dnes som na vas myslela,co kto ako sa sa ma,drzte sa !:)

Veronika 86

baby,
niektora ste tu spominali referencie na lekarov, ja uz som tiez vselico precitala, si spominam,ze aj na Trsku som videla negativa, ze pije a pod. Ale to asi kazdy z nas cital vela pozitiv aj negativ. Takze ku akemukolvek doktorovi sa rozhodneme zverit do ruk, tak je tam stale riziko. A rozhodnut by sme sa mali taktiez aj na zaklade nasho pocitu, ci verime dotycnemu chirurgovi.

Luxury

janika , no super, tak sa tesim...nic nejem furt mi skrka od hladu, v pondelok som nic nejedla cely den az do rana...rano tri hryzy z rozka, na obed mesko a tri zemaky, vecer, 4 zemaky, na dalsi den tri hryzy z rozka, na obed rozok, vecer polievka a tak to ide do teraz...sak vela ani neviem zjest a som jak balon....to vidim aj na rukach ze hrube jak dva kypte....

janika24

Luxury

ja som bola hned po operacii taka,na druhy den ked som isla domov tak ma sestricka obliekala a nemohla na mna obliect rifle a zapnut cizmy,tak sme sa na tom smiali,ale vraj je to od narkozy.Mala so pocit ze som za jeden den nabrala 5 kg taka som bola nafuknuta.A brucho som mala take asi dva tyzdne .

kobra17

luxury
Fúha.Tak to teda neviem.Ja som nebola vôbec ani nafúknutá ani opuchnutá.Ani nohy,nič.Práve by som povedala,že naopak.Brucho som mala ako obrátený lavór z toho,že mi nechutilo jesť.Tak možno ti v tom poradí niektorá kočka,ktorá s takým niečím stretla.