Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

dorota
po dlhsom case vidim, ze dr. Jezovita urobila naozaj pekne prsia. pred tym sa jej praca vobec nepacila, z nasej galerky mozno dve baby :-)

martinka54

ty kokos, tak to ked uz niekto povie o dr.Trskovi, ze alholik tak ja mam dost. akoze neviem odkial to pani dotycna citala, ale asi ho v zivote nevidela.

a ked sme pri tom kazdy z nas si urcite da poharik, ale robit z niekoho alkoholika,to je moc

tieto p.....y sa uz nedaju citaju asi sem prestanem chodit

Luxury

Maria, aj ja som bola mastna, aj vlasy strasne,som sa hanbila,dr. sa mi snazil zopnut vlasy a skoro som sa prepadla pod zem, ze mi chyta take mastne vlasy, trapas...jak som prisla vcera domov, hned som si ich dala umyt...
no ak sa mi zmensia, asi budem nestastna...uvidime...drz palce aby som nebrucala ze su male :)

maria1113

Tedy, gratulujem tvojej dcére, že ste to tak super zvládli. Mňa tiež sprevádzala moja mama na opku a prespala noc v motely, aby ma ráno po opke mohla odviesť domov.
Luxury, ja som mala tiež zápchu pár dní a bola som celá mastná po tvári.

Tedy

katka 33,
my zijeme v uk,a tu aj porod trva velmi kratko,hned ta poslu domov,ale zase keby nebolo vsetkom ok,mala ostat az do zajtra,boli ju pozerat 2krat aj anesteziolog aj doktor,dali jej antibiotika aj lieky od bolesti,inac keby nebola na tom dobre tak ju nepustia,vraveli ze je velmi odolna a ze vsetko znasa dobre,prostredie..teda izba bola super ako doma aj s kupelnou a telkou,ani sa mi nechcelo odtial odist :)

Luxury

Ok, tak skusim pockat kym sa to upravi, take kolena ako mam teraz som ani nevidela....boze...tie moje riflicky ani nenavlecem:((( len dufam ze prsa sa mi nezmensia :((( sak to nic nebudem mat :(uz teraz tam mam pol podprdy vatu, ozaj Kati, tu vatu mozem dat dole?
Ja ani nepapam radsej bo mam pocit ze potom budem mat 100 kil...:(((

Luxury

Katka, to si dobre napisala, tiez som sa rozohnila, ale neviem to tak prejavit tu ako ty:)
btw. dr, Cervenovi sa ospravdlnujem, ja osobne neviem nic o nom takto a pokila by som to nemala overene z prvej rukyn /od seba/ tak by som tomu neverila...
No a zdravotne vinko si dam aj ja :)

Tedy je s dceroum v UK, tusim London?
Tedy gratulujem dcere....drzte sa!

katka33

Luxury,

aj ja som bola nafuknuta, aj brucho som mala velke, prsa boli naliate ...myslim ze boli skoro raz take ake su momentalne..ja som bol a cela nafuknuta. Hrozne mi z narkozy omastnela plet, aj vlasy...a hlavne vaha, ja som po mesiaci pribrala skoro 4kg..ked odpocitam pol kila za implantaty...ja som bola taka slaba dlho, tak som len lezala a vyjedala...