Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Luxury,

mne doktor dovolil, ze si to mozem na par minut rozopnut kazdy den, ale iba v lahu. Aby som nebehala. Lebo mne ked robil prevaz a rozopol mi tu podprdu tak som tam od ulavy skoro zaspala po par sekundach.
Tak ja som v lahu rozopinala tak na 5 minut, pokukala a zapla naspat.Ale naozaj len v lahu-teda polosede.
A neboj...vsetok objem je tam dole...anatom je iny...tam ta spodna cast je skoro cely objem prsnika.neboj, nemozu byt male..ja mam 320 a plakala som ze su velke a ty mas este aj 360 v jednom, bude to dobre, anatom je ale iny a zvrchu sa ti to moze zdat mensie.

Veronika,
ved ja som to tak aj pochopila, ze to si nenapisala osobne, ja som nic z toho co som napisala neadresovala tebe, ved som tam este aj napisala, ze tak ako hovoris, treba si urobit vlastny nazor...

Veronika 86

no to ja som sa nesekla, to nebolo mnou povedane, ale niekym inym, ja som len pisala, to co som citala a vobec si to iste nemyslim ;) takze tak, no ked je fesny, rada by som ho videla ;) ved mne sa aj tak najviac pacia vysledky od Dr. Trsku a Cervena ;)

Tedy

maria113,dakujem..plnim si len dalsie materske povinosti,ked to nevyslo,myslim,ze mi je povinost jundodat do sveta tak ako sa ma ;DDDD

Luxury

Katka :D ty by sa mala pisat kratke etudy, by si zarobila majland:)ok vatu som dala z okrajom prec, uz mam len na prsax, ze aby som tam da co mala, ze som teda bola na tych silikonoch:)))) ale uz som plzla jak vypelichane kura, vsade za mnou vata lietala :) no a este..kedy si mozem rozpnut podprdu a kuknut prsa? uz ma nebavi to nakukanie, nemam ani predstavu ako vyzeraju, vidim len vrch a bradavky, z vrchu mi pridu male....

Luxury

korki, dakujem :)

martinka, neprestan...Veronika sa nam tu troska sekla, asi by sme ju mali poslat za nasim doktorkom fesnym a sympatickym;)))

Tedy

arri,luxury...velmi pekne vam dakujem za podporu,velmi si to vazim,arri aby ti to to nallepsie dopadlo v sobotu :)
budeme s tebou

korki

ahojte babenky
katka, ja sa musim smiat... tie tvoje prispevky nemaju chybu. ako ty vies vsetko do detailu opisat a humorne... fakt sa bavim...

luxury, gratulujem a tesim na fotocky

babeny moje, mna to uz caka za 20 dni... uz sa zacinam bat aj tesit...

a tie prispevky typu ze cerven a trska su alkoholici ma tiez pekne pobavili. to urcite popisali zavistlive baby...

tedy, mas moj obdiv. si uzasna mamina. dufam, ze aj ja budem taka. lebo uz teraz s muzom riesime, ze co ak aj nasej 3 rocnej dcere nenarastu prsia, tak som mu povedala, ze jej dame urobit... xixi

Tedy

dievcata velmi pekne dakujemza podporu:)
kobra 17.,
ju opeovali na WELBEEK klinike v Londyne,stalo to 3400 libier so vsetkym
a aj keby mala niake opravy a aj pred operacne a pooperace vysetrenia,vsetko plati pre EU,rovnake ceny,takze zienky,neviem aby sa vsetky orientovali len na BB,aleboo BA, viem na ktorych doktokov,
svet je otvoreny aj inym klinikam skoro za tie iste ceny,treba len popozerat,ja rada poradim:)

Veronika 86

Katka, Luxury,
ja som si len na to spomenula (myslim to o p. Trskovi) ked som to citala davnejsie, ale tiez tomu neverim, to len som povedala na margo toho ako tu dievcata pisali, ze kde sa co docitali, tak takisto aj ja mam taku skusenost, ze asi prilis vela citam a hrabem sa vo forume hehe Ale ako som uz spomenula treba sa rozhodnut aj podla seba a svojich pocitov a sympatii ;)

katka33

Luxury,

tu vatu som si dala von hned ked som si dala dole aj ten stahovaci obvaz co som mala na podprde. ja som bola taka napuchnuta, ze som mala pocit, ze sa mi ta podprda rozleti, tak aj preto...ale ta vata tam je len aby ta to netlacilo, neboj, mozes si ju vybrat.
No tu zase asi plati ze tym co uz kojili tie prsia tak neopuchaju ako bezdetnym...neviem...ja som mala tie prsia naozaj asi raz take ake su teraz, preto som tak vyvadzala.
Inak ja co sa tyka vlasov ani nehovor...mne museli na sale asi prerabat cop,lebo ked som sa zobudila, mala som ho na vrchu hlavy a este nakrivo...ako nepodareny yorkshirsky terier...mastne a este ako ma prekladali, polovica mi povypadavala...no ja som vyzerala ako keby ma niekto zavrel do centrifugy na dva dni...jak ja som sa hambila..a nedociahla som si ich ani napravit, ksich mastny, ze mi to az do oci tieklo, ze ma stipali...(ja co mam cely zivot uplen suchu plet) ...a najlepsie a pre mna stale nevysvetlitelne...ciernu spinu za nechtami na rukach!!!!Ako vlasy, kozu beriem, ale ako sa mi dostala spina za nechty pocas narkozy, tak to by som naozaj rada vedela.
A tak isto som sa hambila pred doktorom, s macickovym pyzamkom a vyzerala som naozaj ako yorksir po zasahu blesku a ja som tak chodila 3 dni, kym sa nado mnou nezlutovali tie babicky co ma potom ucesali.