Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milkshake

Ahojte
citam si vas pravidelne uz viac nez rok,len malo prispievam...
tak aj mne sa to uz blizi,idem bud.tyzden v stredu pod noz...ako som sa na to tesila 8 mesiacov cakala,tak mam teraz strach,a aky,pane boze...uz ani spat nemozem,ledva daco zjem,ked si nato pomyslim ma chyta panika...byvam v nemecku,na opku idem sama...nie je tu nahodou niekto,kto by mal termin v ten isty den,aspon by sme sa vzajomne podporili...

AdnavCosti

vladka
Ty si teda riadne cislo!!! Si pod nozmi ako na beziacom pase :-))) ze vraj "o tri mesiace znovu" Ufff, klobuk dolu.
K tym podprsenkam - ja som sla nejake poskusat aj do toho casto spominaneho Tesca, ale poviem ti, nedalo sa nic vybrat. Prsia su teraz pochopitelne tazsie, potrebujeme urcite sirsie ramienka a tie strihy...no mne osobne nevyhovovala ziadna. Najoblubenejsiu mam Triumf ze 70F xixixi Je spravne tvarovana, sedi, drzi... kupila som aj nejake "za par supov", ale vobec ich nenosim. Oplati sa zainvestovat do kvalitnej podprdy, ked uz mame take pekne prsia.

Luxury

Katka,takze na chvilu teda mozem, uz aj teraz, hej ze 5ty den po op....

Korki....ja keby som niekde citala ze Trska je alkoholik, tak sa nad tym nepozastavujem, pretoze som si ho zvolila na zaklade jeho prace a nie toho, kto co o nom popisal...tak sa netrap a ked ty si si zvolila Cervena, tak asi tiez na zaklade jeho prace, tak bud v pohode....a ci sa niekto lieco a alk.alebo nie, pije ci nepije je jeho osobna vec, ak to nema vplyv na jeho pracu...

maria1113

korki, neboj sa, všetko dobre dopadne, aj ja som čítala niekde na fóre a tom, ale to už bolo dávnejšie. Ty sa už len psychicky pripravuj na opku.

korki

dobre ranko...

barborka, to mi ani nehovor toto!!! dufam, ze to fakt nie je pravda. lebo ja by som sa nesla dat operovat cloveku, ktory trpi alkoholizmom. ved vsetci vieme, ze z alkoholizmu sa nikdy neda vyliecit. da sa uz iba abstinovat. a myslim, ze plasticky chirurg, ktory robi denne min. 4 zakroky si ani nemoze dovolit byt alkoholikom. ano, nech si vypije na oslave a nech to raz za cas aj prezenie. ale nehovorte mi tu o chorobe zvanej alkoholizmus, lebo tu opku zrusim... xixi... aj tak si myslim, teda dufam, ze to nie je pravda... takze hovorite, ze na opku si mam pribalit aj fukac na meranie hladiny alkoholu??? no to by bolo, keby to tam vybalim na doktora, ze nech sa paci, fuknite si...
no jednoznacne som v soku, co sa kde pise uz...

barbora10

veronika

podla mna si nenapisala nic zle,ved len to,co si citala.na mnohych doktorov sa kde co popise a nie vzdy je vsetko pravda.a ak sa aj niekto liecil z alkoholu,tak je to jeho osobna vec.ved doktor nie je clovek ako kazdy iny???nikto to v zivote nema vzdy ruzove a bohuzial kazdy z nas moze prepadnut niecomu takemu,ale dolezite je,ze to taky clovek nechce nechat len tak a nenechava to len tak,ide a lieci sa a uspesne sa mu to podari prekonat.bohuzial moj otec taku pevnu volu nikdy nemal,nikdy sa mu s tym nepodarilo skoncovat aj napriek dvom lieceniam,takze viem,ze zvladnut nieco take nie je pravou zadnou a chce to naozaj chciet a pevnu volu a pre to je najdolezitejsie to,ze sa chce clovek liecit,lieci sa a vylieci sa a pre to aj cervena obdivujem.ja som to o cervenovi tiez pocula,ale aj napriek tomu som si ho vybrala.je to clovek ako kazdy iny a dolezite je,ze to vtedy nevzdal a aj nadalej robi krasne prsia...