Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rara

korki,ja idem den po tebe 28.4 .Dnes mi volali ze sa im uvolnil termin tak sa tesim, mozno ze sa tam stretneme, nedavno som tu pisala.

dorota26

Ahoj baby mala som ist 29.aprila o 12.00 na konzultaciu k dr. Cervenovi ale kedze som nechcela cakat tak som isla dr. Jezovitovej ak by mal niekto zaujem ist na konzultaciu v tomto termine ohlaste sa.

Luxury

Lubs, tak ja som si ich trocha prevetrala, a mam pocit ze mi je aj lepsie, taky lepsi pocit, no a aspon som ich videla:) musim povedat ze vobec nevyzeraju ako silikonove...len ako keby sa mi zvecsili moje prirodzene prsia...a teda ani nie su rovnake:) ale myslim ze dr. sa snazil,ale naozaj to jedno vyzeralo inak ako druhe...takze sme sa aj bavili, ze nemozem cakat zazraky, ale posnazil sa, bo aj bradavky mam tak ako som cca chcela a pokial mu dovolil implos.len dufam ze sa uz nemensia, bo su akurat a keby sa zmensili, tak uz by boli male....

barbora10

korki

a ako preco by si si mala brat na operaciu fukac na meranie alkoholu?ak sa niekto liecil od alkoholu,tak to este neznamena,ze pil aj na pracovisku.a alkoholizmus je trochu silny vyraz,kedze ani jedna z nas nevie ako to naozaj bolo a co na tom pravdy naozaj je.ja iba pisem,ze som to tiez pocula a vobec som to neriesila,lebo som sa riadila podla ineho a nie tym,ake mal doktor problemy v sukromi.ale keby to bolo uplne tak ako niekto napisal,tak pochybujem,ze by ho vyhladavali tolke celebrity a mal tolko klientiek a klientov kolko ma.

milkshake

arri
drzim ti strasne paceky...
aj ja idem k dr.cervenovi ale do bb...v pondelok cestujem na sk,v utorok mi urobia este nejake vysetrenia,a v stredu mam op...