Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

zuzka, aká repríza? Ja som myslela, že to bolo v dámskom magazíne na stv1, lebo to tu dneska niekto písal, že dr. je v dámskom m.

barbora10

alore

podla mna tehotna nie je.ved to by musela byt tehotna uz pocas operacie a tu mala len teraz niekedy,takze zrejme tehotna nebude:)

Nela111

zuzkas
A uz to teda vobec nebudu opakovat? (lebo niekedy niektore programy aj viac krat davaju, ci nie?) Hmm..i ked, zmensovanie mna teda vobec nezaujima, hihi.. I ked rada by som sa nanho kukla, ked ho tak ospevujete. :D

zuzkas

Nela111
to už bola repríza.ja čo som kúsok pozerala,tak rozprával o zmenšovaní prsníkov a vplyv na kojenie po zmenšovaní.