Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

luxury
Prepáč,že sa pýtam,ale už si nestíham pamätať kto bol kedy na op.ktorý deň si po?Ja som tuším od piateho dňa fičala už len na ibalgine.Ale jedla som dva naraz.Tak neviem,skús...

kobra17

tedy
Tie prvé 2-3dni sú také asi najhoršie.Samozrejme je to individuálne.Je dobré sa čo najmenej hýbať a čo najviac spať.Ja som si dávala medzi liekmi od bolesti---čo som dostala od dr.,aj 2 ibalginy naraz.No neviem ako pomôcť,ale zo dňa na deň to bude lepšie,uvidíš.Držím palčeky.

Luxury

Tedy, neboj, prve tri- styri su zle, potom je to uz s minimalnymi bolestami, mna to uz len sem tam tak pichne, pri vstavani tlaky skoro nulove, akurat som pomala, a vela oddychujem, tuto noc som uz prespala uplne celu az do rana. Dufam, ze mate analgetikum dake a tablety na spanie...

arri, drzim palce! hlavne klud a trpezlivost:)

Tedy

arri,
drzim palce zajtra,nech vsetko prebehne
v poriadku a nec nam cim skor napises :)
drz sa

no a mojej dcere uz z daleka nie je tak ako vcera,vravela,ze nespala celu noc a dnes ma aj bolesti,ale stale lezi,len sem tam sa prejde,kedy sa to asi zlepsi,za aku dobu?

zuzkas

ahoj maria veď áno,bolo to dnes v damskom magazíne na stv1,ale oni teraz dávajú reprízy už ale cca 2 týždne.hladala som to v archíve,ale nenašla som...
...a tá heringová určite nieje tehotná,ale robí si prdel-veď keď ich teraz stále otravujú blbými otázkami....a povedala,že možno aj dvojičky,to len tak aby sa malo čo písať..a ona s borisom na čom smiať..