Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

maria, nie nic som jej zatial ani nenaznacila, vsetko som si to vymyslela v januari a kamaratka ma podporovala, zijem v nemecku tak s mamou sa tak casto nevidime, ale uz som jej to skoro vyzradila v marci ked som bola na konzultacii.

kobra17

luxury

No vyskúšaj,ale daj si dva.To by ti malo zabrať určite.A na noc si nedávaš aj napr.diazepam,alebo lexaurin?Lepšie sa potom spí...

Luxury

kobra, ja som mala v pondelok op,a flector mam tak este na zajtra....ok tak skusim ibalginy,tie su dobre, hned mi zaberaju hlavu, tak snad aj na prsa:)

arri

maria, chcem ju usetrit tych stresov, takto sa nemusi o mna bat. Teraz ma moju dcerku a ja som u brata, ten ma rano zavezie a v nedelu zasa vyzdvihne.

Tedy

dakujem dievcata,
ma aj tabletky od bolesti aj antibiotika,
ale jej dam asi aj ten ibalgin,hlavne na noc,nech aspon cez noc spi,
je to na nervy vidiet ako dieta trpi,
arri
aj ty to povedz mamine,teda aspon po op.,aj tak budes potrebovat jej pomoc,
urcite ta pochopi,vela stastia zajtra :)

maria1113

ahoj arri, aj ja ti praje zajtra veľa šťastia a pekný výsledok, budem na teba myslieť. Tak ty si to teda mamine nepovedala, ty potvorka jedna.

arri

dakujem vam vsetkym, je dobre vediet ze niekto na mna mysli. Mame som este stale nic nepovedala ale poviem jej asi ked sa vratim, usetrim ju aspon tych stresov :-)