Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laurina22

Ahoj baby.Ja si Vas tu uz dost dlho citam,ja by som si chcela dat tiez implantaty,ale az o par rokov.Len ma velmi zarazil Janikin pripad,ako je mozne,ze za tolke peniaze to lekar urobi zle???

janika24

baby cize reopka je tam naozaj nutna:(
ja by som sla na nu hned aj zajtra.Neviete aky cas treba cakat od operacie na dalsiu?
Mne vraveli ze do jesene mam pockat ale ja si neviem prestavit v lete takto chodit.Teraz som 7 tt po op.

janika24

leus

vraj impl.v pravom prsniku je polozeny vyssie a musim ist na reopku. Som kvoli tomu nestastna ako je to urobene, aj ja nechapem ako to tak mohli urobit,ale vraj mi to opravia aby som bola spokojna,tak uvidim.Ak ten impl z praveho prsnika posunu nizsie,tak tym padom by uz mala byt dole v prsniku tiez vypln, no mierna asymetria tam bude kedze som aj predtym mala asymetricke prsia.Ja len dufam ze to bude potom uz v poriadku.

leus

janika
tie prsia mi pripadaju tak, akoby ti jeden implos dali mensi ako druhy..boze ja nechapem ako uz mohli toto urobit, co boli slepi pri op ci co, ach!

merynka

arri drzim palce na zajtra budem misliet na teba.akurat tie postele su strasne nizke tak postavit stoho je boj ,ale bude dobre.