Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

janika
Daj potom prosím ťa vedieť ako si dopadla,čo ti povedal.Aj sa popýtaj či sa to robí zasa v narkóze,alebo už len v lokálke.Tak teda veľa šťastia.

kobra17

janika
Ach,tak to mi je ľúto.Neviem za akú dobu je možná reop.po op.Zavolaj tomu dr. a povedz mu na rovinu,že nechceš tak dlho čakať.Uvidíš čo povie.Možno sa to skôr po op.nedá.V každom prípade držím palce

janika24

Tedy ja som mala tie lepiace pasky,ale pri kontrole po 6 tt co som bola,tak sa ma pytal ci som nemala fixacny pas,ale ja som to nemala iba tu podprsenku.

janika24

Kobra 17

nie je to hlupa otazka,pretoze ja som si ju polozila hned po op.Ale az na kontrole po 6 tt sa mi to potvrdilo.Nechcem nikoho odsudzovat,ale stve ma to ze sa to nepodarilo.

janika24

Kobra 17

vraj mam ist na kontrolu ked budem od operacie 4 mesiace ale cakat az do juna sa mi nechce,a tiez pochybujem ze sa to upravi samo,ked za dva mesiace sa nic nedeje.Akurat ze ten lavi sa mi usadil a zmakol tak ten pravy co je polozeny vyssie iba zmakol ale ostal stale hore:(

kobra17

janika
Možno hlúpa otázka,ale neoperovali ťa náhodou naraz dvaja dr?
Moja známa si dala odsať tuk z vnútorných stehien a jednu nohu jej robil jeden dr.a druhú druhý dr.Dopadlo to tak,že jednu nohu má viditeľne chudšiu.Takže ak si dá nejaké obtiahnutejšie nohavice alebo legíny,tak je to vidieť voľným okom.Vyzerá to hrozne.Chce to reklamovať,lebo nevie si predstaviť,ako bude chodiť v lete v plavkách...Upozornila ma,že ak si dám robiť prsia,mám dopredu povedať,že chcem aby ma robil jeden dr.

Tedy

janika24,
to je neskutocne,to ako robia,
ja by som si normalne pytala odskodne,ved podstupit tolko bolesti,stresu a nakoniec vysledok takyto?
aku pracu to robia,za tolko penazi???
a znovu narkoza a vsetko od zaciatku,to nemoze doktor povedat,ze sa to stava,
to bola jeho chyba a nezodpovednost!

vam nedavaju po op.take leiace pasy,
aby boli prsia presne vystuzene,fixovane
z vrchu a zo spdu aj cez stred?

kobra17

janika
Teda...Je to síce pekné,že ti to opravia,ale ten pocit,že musíš ísť zasa pod nôž a ešte k tomu nie vlastnou vinou,no...
Ale možno sa ešte nestresuj,lebo všade som čítala a aj dr.mi povedal,že prsia sa ukladajú,upravujú také tri mesiace od op.,že až po troch mes.je vidieť výsledný efekt.Tak skús ešte ten mesiac vydržať a uvidíš.Ale zas keď ti to aj povedali,že je položený vyššie....No neviem...Držím palce,aby si ešte sadol