Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

janika
ja som mala tiež jeden prsník(ľavý)vyššie ako pravý,ale bolo to spôsobené opuchom. Aj po opke som mala na boku toho ľavého modriny a na kontrole mi bolo povedané,že sa to zmení. Teraz som 4,5mesiaca po a fakt ten prsník klesol až po vyše 3mesiacoch. Mala som pocit,že ten prsník ako by mi zo spodu niečo držalo ba až ťahalo. Viem,že jeden deň som išla zblázniť od bolesti a to podotýkam,že som bola už po 3mesiacoch od opky,no a po 2dňoch bolestí mi to čo ma akože držalo,povolilo a prsník klesol a konečne sa správa tak ako aj pravý (aj výzorovo). No a minulý týždeň na kontrole to videl aj dr. a povedal,že tie prsia sa fakt usadzajú až do 6.mes. Aj preto tie reopky robia až po takom čase. Aj na omlazení je holka Aneta,kt. pôjde na reopku,ale až po pol roku.

janika24

Leus v tej push up to az tak nevidno,ale vcera ma manzel fotil,ked som si vzala plavky,take ake mam tam na fotke tie trojuholnikove a tam to uz je vidiet.Tu fotku v tych plavkach co mam v galerke je po 3 tt od op cize prsia su tam este vacsie a opuchnute a tie dalsie fotky su uz nove cize 7 tt po op.Cize ak by som v lete nosila plavky ale nie tie trojuholniky ale take tvrdsie kosiky,tak by mi to asi az tak nebolo vidiet,mozno v tom dekolte je to tam vidiet,lebo na pravej strane je to o cosi vyssie.

janika24

Zajacik , no tiez si to myslim a asi aj preto sa ma lekar pytal ci nepockam do jesene.Ale ked ja tak tajne dufam ze ci mi to nebudu moct urobit skor.

zajacik_006

janika
je mi ľúto,čo sa ti stalo,ale ja mám taký pocit,že reopky sa môžu robiť až po 6.mesiacoch. Ale nechcem to silou mocou tvrdiť.

janika24

Vladka,ano nadrezu mi sval,ale tam vyssie ho musia zasit, aby mi zase nevysiel implos hore.No aspon som to tak pochopila.Joj no fakt nechcem im ani krivdit,ved sa to stava,ale preco mne hmm:(
Ved aj my mame niekedy svoje neuspechy v praci. Dufam ze mi to budu moct do leta spravit.

leus

ja neviem, ale tusim aj vladka mala dvoch pri op a ta ma pekne spravene...a ked uz aj dvaja tam su, ale ked su tie implose polozene pred sitim tak si to hadam skontroluju a porovnaju, nie?

janika24

Kobra,leus

budem zasa v narkoze.Tam musia aj zasit tu kapsu,lebo asi bola vytvorena vacsia ako je ten impl.Aj mna ide z toho porazit,ze musim zasa pod narkozu:(

kobra17

leus
No to je teda úžasné!Každý deň sledujem pozorujem svoje prsia či sú tam kde majú byť.No asi by ma šlahlo,keby sa mi také stalo.