Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

silviklh a ty si nečítala pred pár dňami, keď tu jedna baba z čiech s nickom "mirísek" ponúkala svoj termín myslím na máj, skús prelistovať pár

maria1113

Luxury, musíš vydržať, ja som tiež v prvých dňoch cítila také žblnkotanie a prelievanie. O taký týždeň-dva už bude lepšie

silviklh

Maria,ja mam opku toho 15.6,nemyslim,ze zavola na skorsi termin,pretoze ja tam mam este ten nos.ked si pomyslim,ze za 10 dni som mohla ist,tak ma slak netriafa,lebo som sa s tym vyrovnala :-))nastastie.ma to tak byt :) a verim,ze leto si este uzijem aj tak

Luxury

Janika, mna to tiez velmi mrzi, ze to takto dopadlo, inak mas tie prsia pekne...
snad ma to necaka...inak ake si mala rpsia predtym? bo ja som mala asymetriu a uz teraz vidim, ze mi to ostalo, aj ked dr. sa snazil, bo mam v kazdom inu velkost implosa, a bradavky mam rovnako, ale proste vidno, ze su rozdielne troska, lebo aj boli rozdielne...

Luxury

Kobra, ano, jasne, davam si hypnogen, pol tablety a uz spim v pohode do rana, len ten flector je dobry..:( Tak dala som jeden ibac, asi nic moc, tak dnes dam dva...este totiz citim take mensie pobolievanie a to ,,nalievanie, ked som dlhsie v jednej polohe a idem do druhej...cize nie je to bez bolesti...
Baby, kedy uz nebudem citit to pnutie a nalievanie a budu mi tie implose take prirodzenejsie?

maria1113

janika, v galérke je veľa báb, ktoré majú od nich spravené prsia a sú super.
Silviklh a ty máš kedy opku

janika24

Maria,

ved ja im tu nechcem robit zle meno,verim ze su tu dievcata,ktorim to urobili velmi pekne a su spokojne, ved aj kvoli tomu som tam isla,lebo som o nich vela citala ze su naozaj dobri.Tak asi som akurat ja nemala stastie.Ale to tak islo od zaciatku,aj ked som uz mala termin tak som den pred op dostala menzes a potom mi presunuli termin o mesiac,cize v podstate od zaciatku som na tom bola tak ze mi nic nevychadza ako som chcela.Ale taky je zivot a na to sa nezomiera:)

silviklh

maria1113 ja len nevidim v tom daky zmysel,ved je mlada,pekna a on uz je na nu stary.a hlavne to,ze ako to,ze jej oteckovi nevadí,ze jeho kamarat (jeho veku) mu "obraba" dceru...

maria1113

janika24, však to sa mi na nich páči.
Silviklh, ja si myslím, že chodia spolu, však Nela P. so už v niektorom článku priznala. Ja si myslím, že sa k sebe hodia.